Show Filters

Elegante, trendy en vooral comfortabele orthopedische schoenen om afscheid te nemen van uw pijnen en pijn, terwijl u toch op het scherpst van de snede blijft. Wij weten hoe belangrijk het is om stijl en comfort te combineren, vooral als u orthopedische schoenen draagt. Daarom hebben we de beste modellen voor u en uw smaak geselecteerd.

Wat zijn orthopedische mocassins?

Orthopedische mocassins zijn orthopedische schoenen in mocassin-stijl, d.w.z. schoenen die ontworpen zijn om comfortabel te lopen. Het doel van orthopedische schoenen is om uw pijn, die verband houdt met voetpathologie of een slechte houding, te verminderen en te verlichten.

Onze voeten dragen de hele dag het gewicht van ons lichaam en moeten vertroeteld worden. Daarom kan het dragen van orthopedisch schoeisel – schoenen die aangepast zijn aan de vorm van de voet, met een verstevigde voetboog en genoeg ruimte voor natuurlijke beweging terwijl ze goed ondersteund worden – nodig zijn en wordt het zelfs aanbevolen. Orthopedische mocassins geven u niet alleen een stijlvolle look, ze zorgen ook goed voor uw voeten en behoeden u voor rug-, knie- en voetpijn. Een niet te verwaarlozen voordeel, vooral als u ze dagelijks draagt.

Waarom orthopedische mocassins voor heren dragen ?

Mocassins zijn per definitie flexibele schoenen die gemakkelijk aan te trekken zijn. Orthopedische mocassins hebben een interne boog die uw voetboog omhelst, voor een betere verdeling van uw lichaamsgewicht, zodat uw rug of knieën er niet onder lijden. Met een betere houding zijn uw voeten, benen en rug uitgelijnd, waardoor uw hele lichaam tegen pijn wordt beschermd.

Mocassins zijn niet alleen flexibel, maar ook ruim genoeg om uw tenen te laten ademen, zodat ze zeer geschikt zijn voor voetaandoeningen zoals afwijkende tenen. Orthopedische mocassins zijn zeer comfortabele schoenen die er ook chique uitzien. Als u orthopedische mocassins draagt, kunt u elke dag comfortabel lopen en er zowel casual als elegant uitzien. Ze zijn ook geschikt voor mannen van alle leeftijden !

Het dragen van orthopedische mocassins voor heren betekent ook stijl

De dagen dat antimodieuze orthopedische schoenen alleen voor ouderen waren, waar u van veraf naar kijkt en tegen uzelf zegt dat u zulke schoenen nooit zou willen dragen, zijn voorbij. De orthopedische schoenen van tegenwoordig zijn net zo modieus en elegant als de anderen, met als extra bonus absoluut comfort. Onze orthopedische loafers zijn er om het te bewijzen, met onze modecollectie waarmee u er zeker geweldig uitziet.

Casual stijl

Onze modellen zijn tijdloos, in leer, canvas, bootstijl of vintage, u kunt ze elke dag dragen bij uw hele garderobe, ongeacht uw stijl. Voor een casual stijl, perfect om elke dag te dragen, kiezen we de orthopedische instappers, of de synthetische instappers die u een casual look geven en bij uw hele garderobe passen.

Meer klassieke stijl

Voor een klassieke stijl kiezen we een model zoals onze zachte runds leren orthopedische schoenen, die ook bij al uw outfits passen. Voor een chique uitstraling kiest u slankere modellen van leer of suède, zoals onze slip bestendige zachte orthopedische schoenen. Welk model u ook kiest, u zult ze elke dag kunnen dragen, met jeans, stoffen broeken, nette pantalons, elk type top en zelfs een pak, zonder u ooit af te vragen of u zich ergens pijn zult doen.

Kwaliteit orthopedische loafers

Om u al het comfort te geven dat uw voeten nodig hebben, hebben we onze orthopedische schoenen ontworpen met kwaliteitsmaterialen. Het ontwerp van onze modellen is afgewerkt met stevige afwerkingen die ervoor zorgen dat onze producten de tand des tijds doorstaan en alle kilometers die u kunt afleggen met onze mocassins aan uw voeten.

Aan de binnenkant zijn de inlegzolen zo ontworpen dat ze bij de vorm van de voet passen en de schokken van het lopen absorberen. De buitenzolen zijn ook ontworpen om schokken te absorberen en de druk op uw voeten en gewrichten zoveel mogelijk te verminderen. Onze orthopedische mocassins voldoen aan alle criteria voor orthopedisch comfortschoeisel, geven u uitstekende ondersteuning en voldoende ruimte voor uw voeten om zich comfortabel te voelen.

Bovendien zijn onze modellen verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, zodat ze bij uw stijl passen. We bieden ook een collectie orthopedische mocassins in verschillende materialen, passend bij de seizoenen en uw smaak. Met zoveel om uit te kiezen, vindt u vast en zeker een model dat bij u past. Niet alleen qua smaak, maar ook qua comfort voor de vorm van uw voet. Blader vandaag nog door onze online winkel en koop het perfecte paar voor u !