Zachte baby mocassins van donkerbruin leer met geel giraffekopje. Zachte beige pluche binnenkant.
Zachte leren mocassins met dierenhoofd voor peuters
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Zachte leren mocassins met dierenhoofd voor peuters

29,90

Speelse vorm
Aanbeden door kinderen
Zo comfortabel

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Er is niets praktischer en schattiger dan dit paar leren mocassins met dierenkoppen om de eerste stapjes van uw kind te vermaken! Deze speels ontworpen schoentjes zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en zijn extreem licht en comfortabel. Ze zijn een garantie voor veiligheid en comfort voor de vele babyvoertuigen en zorgen voor een optimaal rijgedrag. Al met al een verstandige keuze voor ouders die kwaliteit en comfort belangrijk vinden.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Van 0 tot 24 maanden zijn deze schattige leren mocassins een comfortabel paar schoenen die perfect zijn om peuters te helpen leren lopen. Het grillige ontwerp, met zijn bedrukte dierenkop en gevarieerde kleuren, voegt een schattig, speels tintje toe aan de voetjes van uw kleintje. Leeuwenwelp, giraf, hond of panda, u hoeft alleen maar uw favoriete dier te kiezen!”

Voor baby's tere voetjes

Of u nu in huis speelt of de look van uw kleine prins met fantasie versiert, deze slofjes van zacht leer zijn perfect om zijn voetjes de hele dag te beschermen. Gemaakt van zacht leer van topkwaliteit en zacht pluche aan de binnenkant, voelen ze heerlijk aan en respecteren ze de tere huid van baby’s voetjes.
0-7365ba.jpeg
Zachte baby mocassins van donkerbruin leer met geel giraffekopje. Zachte beige pluche binnenkant.
0-853927.jpeg

Een speels ontwerp

Van 0 tot 24 maanden zijn deze schattige leren mocassins een comfortabel paar schoenen die perfect zijn om peuters te helpen leren lopen. Het grillige ontwerp, met zijn bedrukte dierenkop en gevarieerde kleuren, voegt een schattig, speels tintje toe aan de voetjes van uw kleintje. Leeuwenwelp, giraf, hond of panda, u hoeft alleen maar uw favoriete dier te kiezen!

Extra informatie

Materiaal

Seizoen