Op een grijze achtergrond, een paar benen met zwarte legging en glimmende loafers met vierkante hakken met luipaardprint
Luipaard lakschoenen met vierkante hakken voor dames
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Luipaard lakschoenen met vierkante hakken voor dames

64,90

Gedurfde stijl
Comfort en stabiliteit
Veelzijdigheid in modus
Langdurige eikel

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Dit model glanzende luipaardpantoffels met vierkante hak voor dames is ideaal om op het scherpst van de snede te lopen en toch vrouwelijk en comfortabel te blijven en zal een favoriet in uw schoenencollectie worden. Het elegante ontwerp verbetert uw silhouet en design. Deze elegante details zijn een geweldige keuze voor actieve mannen die controle willen hebben over hun comfort.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Er gaat niets boven dit model voor fans van een preppy, on-trend stijl! De perfecte combinatie van klassieke mocassin en hak met uw favoriete outfits is een chique, authentiek statement. Of u nu naar kantoor gaat of een avondje uit, deze stadsschoenen zijn ideaal om een vrouwelijke, glamoureuze touch aan uw look te geven!”

Gedurfde afwerkingen

Met een glanzende afwerking in synthetisch lakleer geven deze mocassins een chique uitstraling aan uw ensemble. De wilde luipaardprint is gedurfd, met bruine en zwarte tinten die perfect samengaan om een grillig, vintage motief te creëren. De bovenkant van de schoen is versierd met een gouden ring met biteffect voor extra geraffineerde charme.
640-82523d.jpeg
Op een grijze achtergrond, een paar benen met zwarte legging en glimmende loafers met vierkante hakken met luipaardprint

Een stadsblik

Er gaat niets boven dit model voor fans van een preppy, on-trend stijl! De perfecte combinatie van klassieke mocassin en hak met uw favoriete outfits is een chique, authentiek statement. Of u nu naar kantoor gaat of een avondje uit, deze stadsschoenen zijn ideaal om een vrouwelijke, glamoureuze touch aan uw look te geven!

Extra informatie

Materiaal

,

Kleur

Seizoen

,

Hauteur du talon

2,5 cm