Foto van blauwe denim loafers met spitse teen
Zachte, toevallige instappers
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Zachte, toevallige instappers

79,90

Past zich perfect aan de vorm van de voet aan
Comfortabele en elegante loafer
Elegant en praktisch
Beschikbaar in verschillende kleuren

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Onze zachte, casual slip-on loafers zijn een tijdloze keuze om zelfs de meest casual looks aan te vullen zonder afbreuk te doen aan comfort. Deze stijlvolle en praktische schoenen bieden de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en gebruiksgemak. Onze zachte slip-on loafers zijn gemaakt van duurzame kwaliteitsmaterialen en gaan lang mee. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en materialen, zodat u uw kleren aan kunt houden.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Onze zachte, casual instappers zijn de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar comfortabel schoeisel. Deze mocassins zijn perfect om onderweg te dragen en hebben een sterke uitstraling. Ze zijn ontworpen om voorzichtig te worden gebruikt en hebben een geweldig aantreksysteem zodat uw kind ze gemakkelijk aan en uit kan trekken.”

Gegarandeerd comfort

Onze mocassins kunnen voor elke gelegenheid gedragen worden. Met hun elegante ontwerp zijn ze een fashion statement. Deze mocassins zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen en combineren comfort en verfijning. Hun binnenzool zorgt de hele dag voor optimaal comfort. Ze zijn perfect voor kinderen.
Foto van blauwe denim loafers met spitse teen

Soepel en delicaat

Onze zachte, casual instappers zijn de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar comfortabel schoeisel. Deze mocassins zijn perfect om onderweg te dragen en hebben een sterke uitstraling. Ze zijn ontworpen om voorzichtig te worden gebruikt en hebben een geweldig aantreksysteem zodat uw kind ze gemakkelijk aan en uit kan trekken.

Extra informatie

Seizoen

,