Leren mocassins in Britse stijl voor jongens
Moccasins met dikke zolen voor jongens
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Moccasins met dikke zolen voor jongens

29,90

Meer dan 10 maten beschikbaar
Compatibel met al uw outfits
Uitstekend loopcomfort
Eenvoudig onderhoud

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Onze mocassins met dikke zolen voor jongens zijn het perfecte accessoire om de outfit van uw kind compleet te maken. Met hun elegante en geraffineerde ontwerp zijn deze mocassins het perfecte accessoire voor speciale gelegenheden zoals heats, doopfeesten of feestjes. Het synthetische leer dat voor onze mocassins wordt gebruikt, voelt zacht aan en is slijtvast.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Onze mocassins met dikke zolen voor jongens zijn een stijlvolle en praktische schoenkeuze, perfect voor zowel formele als casual gelegenheden. Deze mocassins zijn gemaakt van zacht, duurzaam synthetisch leer en bieden uw kind de hele dag door optimaal comfort, elke dag weer.”

Een unieke stijl

Deze mocassins met dikke zolen zijn een praktisch en stijlvol accessoire voor jongeren die er op hun best uit willen zien. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig synthetisch leer, dat slijtvast en duurzaam is, zodat kinderen er lang plezier van zullen hebben.
Leren mocassins in Britse stijl voor jongens
Leren mocassins in Britse stijl voor jongens
Leren mocassins in Britse stijl voor jongens
Leren mocassins in Britse stijl voor jongens
Onze mocassins hebben ook een comfortabele binnenzool om comfort de hele dag door te garanderen. Een andere reden voor het gebruik van synthetisch leer over de hoge zool van de mocassins is dat de dragers zich geen zorgen te hoeven maken over hun huid van de drager, zoals wanneer ze bepaalde soorten leer dragen.

Extra informatie

Materiaal

Seizoen

,