-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

School mocassins met zachte zolen

39,90

Een elegante look die gewoon te schattig is
Slipvaste zool
Uitstekende ondersteuning voor de voeten

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Deze mocassins met ritssluiting zijn ideaal voor ouders die hun kinderen comfortabel en op hun gemak willen houden. Ze zijn gemaakt van polyurethaan en zijn ontworpen voor superieur comfort en gebruiksgemak. De flexibele zool biedt extra grip op alle oppervlakken, wat vooral belangrijk is op oppervlakken waar kinderen lange uren van de dag kunnen doorbrengen.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Mocassinsmet zachte zolen, voor meisjes, zijn een must-have voor meisjes die naar school gaan. Deze mocassins zijn speciaal ontworpen om uw kinderen comfort en veiligheid te bieden tijdens hun schooldag. De zachte zolen voelen licht en flexibel aan, zodat kindervoeten gemakkelijk tijens het lopen of rennen kunnen buigen. De antislipzolen zorgen voor maximale grip op verschillende oppervlakken, zodat er geen risico is op uitglijden of vallen.”

Een tijdloze look

Het klassieke ontwerp van de mocassins geeft ze een slanke look die ideaal is voor gebruik met verschillende schooluniformen of vrijetijdskleding. Dankzij het gebruik van polyurethaan zijn ze ook zeer veelzijdig.
zwart-witte mocassin voor meisjes
witte mocassin van imitatieleer met kwastje voor meisjes
witte en zwarte mocassin vastgehouden door één hand
witte polyurethaan mocassin voor meisjes

Kkledingvoorschriften

Deze loafers zijn bijzonder geschikt voor schooluniformen of andere verplichte kledingvoorschriften, dankzij hun klassieke maar elegante ontwerp. Deze schoenen zijn verkrijgbaar in verschillende neutrale kleuren, zoals zwart of wit, en passen perfect bij elk schooluniform voor een onberispelijke outfit. Kinderen zullen blij zijn met het comfort dat mocassins de hele dag door bieden tijdens schooltijd!

Extra informatie

Maat

23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36

Materiaal

Seizoen

, ,