bruine mocassin van imitatieleer voor kleine meisjes op een krant
Antislip mocassins voor meisjes
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Antislip mocassins voor meisjes

34,90

Uitstekende ondersteuning voor de voeten
Antislipzolen
Onderhoudsvriendelijke schoenen

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Deze antislip mocassins voor meisjes bieden een praktische, comfortabele en stijlvolle oplossing voor actieve meisjes. Deze betrouwbare mocassins hebben kwaliteitskenmerken waardoor ze gemakkelijk te dragen en comfortabel zijn voor uw kleintjes. Deze mocassins maken deel uit van de kindermode en zijn gemaakt van zacht, lichtgewicht polyurethaan voor een perfecte pasvorm.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Deze antislip mocassins voor meisjes zijn het perfecte schoeisel voor ouders die zich zorgen maken over de veiligheid van hun kinderen bij het spelen of lopen op gladde oppervlakken. Deze mocassins zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen en bieden maximale grip en ultiem comfort bij elke stap. De mocassins zijn gemaakt van polyurethaan, zijn duurzaam en bieden maximale grip en ultiem comfort bij elke stap.”

Vrijheid van verkeer

Dankzij hun lichtgewicht constructie hebben de kinderen er geen last van, wat betekent dat ze meer bewegingsvrijheid hebben. Deze aanpak is essentieel voor alle kleuterscholen. Als u ervoor kiest om casual of elegante outfits te dragen, zult u er goed uitzien. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen, dus u vindt vast het perfecte paar voor uw kleintjes.
zwarte en bruine polyurethaan mocassin voor meisjes
bruine mocassin van imitatieleer voor kleine meisjes op een krant
open mocassin voor meisjes
mocassin van zwart en bruin polyurethaan voor meisjes, vastgehouden met één hand

Geweldig comfort

Deze antislip mocassins voor meisjes zijn het perfecte schoeisel voor ouders die zich zorgen maken over de veiligheid van hun kinderen bij het spelen of lopen op gladde oppervlakken. Deze mocassins zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen en bieden maximale grip en ultiem comfort bij elke stap. De mocassins zijn gemaakt van polyurethaan, zijn duurzaam en bieden maximale grip en ultiem comfort bij elke stap.

Extra informatie

Maat

21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30

Materiaal

Seizoen

, , ,