Verschillende kleine mocassins met kwastjes voor kinderen op een tafel en eentje in een hand.
Mocassins met kwastjes voor kinderen
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Mocassins met kwastjes voor kinderen

34,90

Comfortabele loafers
Unisex kleuren
Een zeer elegante volwassen look

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Deze mocassins met kwastjes voor kinderen zijn de perfecte keuze voor ouders die hun kleintje comfortabel schoeisel voor alle gelegenheden willen geven. De decoratieve kwastjes op het bovenwerk voegen een vleugje charme en stijl toe, en de rubberen zool geeft uw kleintje perfecte grip en een veilige wandeling. Ze zijn zeer comfortabel om te dragen, de zijkanten van uw schoenen zijn gemakkelijk schoon te maken en ze zijn zeer glad.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Een klassieke vorm, kleine kwastjes aan de voorkant van de voet die deze schoenen chique maken en enen contrasterende gerimpelde naad aan de voorkant van de voet, deze mocassins bieden een vintage look aan uw kinderen. Onze mocassins met kwastjes zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes en verkrijgbaar in neutrale uniseks kleuren.”

Kwaliteitsschoeisel

Deze mocassins zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen om lang mee te gaan en de actieve levensstijl van uw peuter aan te kunnen. Een hoog gehalte aan synthetische stoffen is essentieel voor comfort, en een flexibele stof geeft u de keuze die u nodig hebt. De zolen van onze mocassins zijn antislip voor extra comfort en duurzaamheid.
Verschillende kleine mocassins met kwastjes voor kinderen op een tafel en eentje in een hand.

Mocassins voor alle kinderen

Een klassieke vorm, kleine kwastjes aan de voorkant van de voet die deze schoenen chique maken en enen contrasterende gerimpelde naad aan de voorkant van de voet, deze mocassins bieden een vintage look aan uw kinderen. Onze mocassins met kwastjes zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes en verkrijgbaar in neutrale uniseks kleuren.

Extra informatie

Seizoen

, , ,

Materiaal