Paar marineblauwe suède loafers op een witte achtergrond
Herenschoenen met suède kwastjes
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Herenschoenen met suède kwastjes

139,90

Superieure kwaliteit
Elegante stijl
Ongeëvenaard comfort
Kwaliteit suède

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Onze suède loafers met kwastje voor heren zijn een klassieke keuze voor een comfortabele en stijlvolle schoen. Deze loafers zijn de perfecte aanvulling op uw schoenencollectie. Deze loafers zijn gemaakt van hoogwaardig koe-suède en hebben een zachte, fluweelachtige textuur die een geraffineerde touch toevoegt aan elke outfit.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Onze suède tassel loafers voor heren zijn een zeer stijlvol en comfortabel product dat een ongelooflijk comfortabele draagervaring biedt. Elk paar van onze mocassins is gemaakt van zeer sterk koe-suède en is zorgvuldig vervaardigd voor een perfecte pasvorm en maximaal comfort.”

Perfect voor alle gelegenheden

Onze suède loafers met kwastjes voor heren zijn het ideale schoeisel voor mannen die stijl en comfort willen combineren. Deze schoenen zijn gemaakt van de beste materialen en zijn perfect voor alle soorten kleding, van werk tot vrijetijdskleding.
Paar marineblauwe suède loafers op een witte achtergrond

Gemaakt van rundsuède van topkwaliteit

Onze suède tassel loafers voor heren zijn een zeer stijlvol en comfortabel product dat een ongelooflijk comfortabele draagervaring biedt. Elk paar van onze mocassins is gemaakt van zeer sterk koe-suède en is zorgvuldig vervaardigd voor een perfecte pasvorm en maximaal comfort.

Extra informatie

Materiaal

Seizoen

,