Glimmende zwarte lente mocassins voor jongens
Glimmende zwarte lente mocassins voor jongens
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Glimmende zwarte lente mocassins voor jongens

49,90

Langdurige glans
Uitstekend zoolcomfort
Eenvoudig onderhoud
Kan worden aangetrokken zonder vast te maken

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Onze glanzend zwarte lente-loafers voor jongens zijn een stijlvolle keuze voor jongens die op zoek zijn naar een geraffineerde, on-trend look. Deze schoenen zijn perfect voor speciale gelegenheden of wanneer u een casual outfit een echte boost wilt geven. Ze hebben een slank silhouet en een cleane look. Onze mocassins zijn gemaakt van stevige materialen en zijn duurzaam, waardoor ze ideaal zijn voor lange dagen spelen en de wereld verkennen.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Onze glanzend zwarte voorjaarsmucassins voor jongens zijn het perfecte accessoire om de stijlvolle en verfijnde look van uw kind compleet te maken. Onze mocassins zijn gemaakt van hoogwaardig lakleer en combineren stijl en comfort om een schoen te bieden die zowel praktisch als duurzaam is. Dit paar mocassins gaat een leven lang mee.”

De hele dag troost

Ze zijn de perfecte manier om een vleugje elegantie en stijl toe te voegen aan de outfits van uw kind. Onze mocassins hebben een comfortabele en stevige pasvorm waardoor ze de hele dag zonder enig ongemak gedragen kunnen worden. De glanzende, donkere kleur van de schoenen geeft ze een elegante look die perfect past bij een breed scala aan outfits.
Glimmende zwarte lente mocassins voor jongens
Glimmende zwarte lente mocassins voor jongens
Glimmende zwarte lente mocassins voor jongens
Glimmende zwarte lente mocassins voor jongens

Een originele kleur

Onze glanzend zwarte voorjaarsmucassins voor jongens zijn het perfecte accessoire om de stijlvolle en verfijnde look van uw kind compleet te maken. Onze mocassins zijn gemaakt van hoogwaardig lakleer en combineren stijl en comfort om een schoen te bieden die zowel praktisch als duurzaam is. Dit paar mocassins gaat een leven lang mee.

Extra informatie

Seizoen

,

Materiaal

Kleur