Casual suède loafers voor jongens
Casual suède loafers voor jongens
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Casual suède loafers voor jongens

39,90

Meer dan 10 maten beschikbaar
Kan worden aangetrokken zonder vast te maken
Lichtgewicht schoen
Eenvoudig onderhoud

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Onze casual suède mocassins voor jongens zijn elegante, comfortabele schoenen die speciaal ontworpen zijn voor wie er casual maar toch chique uit wil zien. Deze mocassins bieden een uitstekende balans tussen stijl en comfort. Onze mocassins zijn verkrijgbaar in basiskleuren die gemakkelijk bij elke kledingstijl passen. Hun ontwerp is perfect voor zowel formele als informele kleding.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Onze casual suède loafers voor jongens zijn het perfecte accessoire om elke casual look af te maken. Onze mocassins zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden de hele dag door onvergelijkbaar comfort. En ook niet in de laatste plaats dankzij de binnenzool, die extra steun biedt aan de voorkant voor gemakkelijk gebruik.”

Perfect voor kinderen

Onze mocassins voor jongens zijn zacht, duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Ze zijn ideaal voor een breed scala aan stijlen, die gemakkelijk beschadigd kunnen raken. Het is ook belangrijk voor kinderen om te kunnen genieten van een harmonieuze omgeving en een lang leven.
Casual suède loafers voor jongens
Casual suède loafers voor jongens
Casual suède loafers voor jongens
Casual suède loafers voor jongens

Onbetaalbaar comfort

Onze casual suède loafers voor jongens zijn het perfecte accessoire om elke casual look af te maken. Onze mocassins zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden de hele dag door onvergelijkbaar comfort. En ook niet in de laatste plaats dankzij de binnenzool, die extra steun biedt aan de voorkant voor gemakkelijk gebruik.

Extra informatie

Seizoen

,

Materiaal