blauwe mocassin voor meisjes in kunstleer op een witte achtergrond
Slip-on loafer van zacht synthetisch leer
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Slip-on loafer van zacht synthetisch leer

29,90

Antislipzolen
Zachte schoenen
Een comfortabele mocassin
Gemakkelijk te onderhouden

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Deze slip-on mocassin van synthetisch leer voor kinderen is een geweldig meesterwerk dat elegantie en comfort combineert om uw kleintjes een comfortabel gevoel te geven zodat ze kunnen genieten van een goede nachtrust. De zool van de mocassin is gemaakt van polyurethaan zacht, dat voor voldoende ventilatie zorgt en ervoor zorgt dat uw kind van een warme en comfortabele nachtrust geniet.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Deze slip-on mocassin is de perfecte keuze voor kinderen die op zoek zijn naar een stijlvolle maar actieve look en die comfortabel willen zijn. Deze mocassin is perfect geschikt voor een breed scala aan materialen, met een volledige binnenschoen, een brede voorkant en een volledige achterkant voor maximale flexibiliteit en maximaal comfort.”

Ze zijn slipvast

Kinderen zullen hun voetjes graag in deze mooie mocassins laten glijden, dankzij de kwaliteit van het materiaal – mooi synthetisch leer – en de soepelheid van de zool. Deze mocassins zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het rubberen vlies is antislip, dus ze zijn in alle situaties comfortabel om te dragen.
gele leren mocassin voor meisjes
blauwe mocassin voor meisjes in kunstleer op een witte achtergrond
mocassin voor meisjes in verschillende kleuren
blauwe mocassin voor meisjes in kunstleer op een witte achtergrond

Zeer comfortabel

Deze slip-on mocassin is de perfecte keuze voor kinderen die op zoek zijn naar een stijlvolle maar actieve look en die comfortabel willen zijn. Deze mocassin is perfect geschikt voor een breed scala aan materialen, met een volledige binnenschoen, een brede voorkant en een volledige achterkant voor maximale flexibiliteit en maximaal comfort.

Extra informatie

Maat

21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36

Materiaal

Seizoen

, , ,