-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Casual mocassins voor jongens van synthetisch leer

29,90

Meer dan 10 maten beschikbaar
Eenvoudig onderhoud
Kan worden aangetrokken zonder vast te maken
Lichtgewicht schoen

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Onze casual mocassins van synthetisch leer voor jongens zijn het ideale schoeisel voor een stijlvolle en comfortabele outfit. Hun lichtgewicht ontwerp is elegant maar verfijnd, met sterke stiksels die de mocassins accentueren. Ze zijn verkrijgbaar in een reeks klassieke kleuren, perfect voor elke outfit.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Onze synthetisch leren mocassins voor jongens zijn een perfecte keuze voor jonge kinderen die graag comfortabel en toch stijlvol willen zijn. Deze mocassins zijn gemaakt van verschillende materialen, waaronder synthetisch leer, wat perfect is om de voeten van uw kind warm en comfortabel te houden.”

De zool garandeert comfort

Ze staan garant voor veel comfort. Hun klassieke ontwerp legt sterk de nadruk op stijl, ze zijn ook de perfecte keuze voor gebruiksgemak. Ze zijn licht, flexibel en bieden optimaal comfort. Dit paar mocassins zal de outfits van uw kinderen een ongeëvenaarde glans geven!
Leren instappers voor jongens
Leren instappers voor jongens
Leren instappers voor jongens
Leren instappers voor jongens

Voor formele of informele kleding

Een ideaal paar schoenen voor jongens die op zoek zijn naar een klassieke, comfortabele en slijtvaste schoen. Onze mocassins zijn ideaal voor een breed scala aan stijlen. Ze hebben een stijlvolle look die perfect is voor zowel informele gelegenheden als meer formele evenementen. Een klassiek en praktisch paar schoenen voor dagelijks gebruik.

Extra informatie

Materiaal

Seizoen

,