Waterdichte mocassins voor jongens in zacht leer
Waterdichte mocassins voor jongens in zacht leer
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Waterdichte mocassins voor jongens in zacht leer

39,90

Meer dan 10 kleuren beschikbaar
Compatibel met alle outfits
Kan worden aangetrokken zonder vast te maken
Lichtgewicht schoen

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Onze waterdichte mocassins van zacht leer voor jongens zijn de perfecte aanvulling op de garderobe van uw kind. Onze schoenen zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen en zijn ontworpen om de elementen te weerstaan en tegelijkertijd optimaal comfort te bieden. Onze mocassins zijn gemaakt om comfortabel aan te voelen tegen de huid van de voeten. De buitenvoering is waterdicht om de voeten van uw kind te beschermen tegen water en vocht.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Onze waterdichte mocassins van zacht leer voor jongens zijn stijlvolle schoenen die comfort en functionaliteit combineren. Hun belangrijkste eigenschap is dat ze bestand zijn tegen water. Dankzij hun waterdichte constructie zal uw kind zich met deze mocassins helemaal goed voelen, zelfs in de regen.”

Geschikt voor kindervoeten

Ze zijn de perfecte oplossing voor ouders die de wensen van hun kinderen in vervulling willen laten gaan. Ze zijn gemaakt van sterke, gladde materialen. Ondanks hun praktische functionaliteit hebben deze mocassins een sterke aantrekkingskracht die perfect is voor jonge mensen met een casual maar zelfverzekerde stijl.
Waterdichte mocassins voor jongens in zacht leer
Waterdichte mocassins voor jongens in zacht leer
Waterdichte mocassins voor jongens in zacht leer
Waterdichte mocassins voor jongens in zacht leer

Voor een casual of formele stijl

Deze multifunctionele mocassins zijn ontworpen voor een breed scala aan gebruik in de vrije toijd of op school, inclusief op matig veeleisende sportvelden! Ze bieden bescherming tegen water, en ze houden uw kind goed koel overdag, ongeacht het weer. Deze mocassins zijn een echte blikvanger!

Extra informatie

Materiaal

Seizoen

,