Bruine suède loafer met tong van de Franse vlag op een witte achtergrond
Zachte instap mocassins voor jongens
-15% Code DCB15 tot 01/12/2023

Zachte instap mocassins voor jongens

34,90

Meer dan 10 maten beschikbaar
Uitstekend zoolcomfort
Lichtgewicht schoen
Kan worden aangetrokken zonder vast te maken

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Onze stijlvolle mocassins voor jongeren zijn een ideale keuze voor mensen die comfortabel en praktisch willen zijn. Deze mocassins combineren stijl en functionaliteit tot in de perfectie. Ze zijn licht in gewicht en bieden een hoge mate van flexibiliteit. Dit betekent dat het comfort van uw huis kan worden verhoogd door de elementen. De vorm van de mocassin is speciaal ontworpen voor een perfecte pasvorm voor de voeten van uw kind.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Elf stijlvolle slip-on mocassins zijn de perfecte keuze voor jonge mensen die comfortabel, stijlvol en leuk om te dragen willen zijn. Ze zijn ontworpen met een stabiele structuur en gemaakt van hoogwaardige materialen. Ze bieden maximaal comfort en duurzaamheid. Ze zijn perfect voor zowel speciale toepassingen als dagelijks gebruik!”

Gegarandeerde vrijheid

Ze zijn ideaal voor kleine kinderen die in bed willen blijven liggen, maar ook comfortabel in de auto willen zitten. Er is veel ruimte voor flexibiliteit, waardoor de kinderen veel bewegingsvrijheid hebben. Kinderen kunnen dus rennen, springen en spelen zonder bang te zijn dat ze zich uitglijden of zich bezighouden.
Zachte mocassins voor jongens in geel.
Bruine suède loafer met tong van de Franse vlag op een witte achtergrond
Zachte mocassins voor jongens in rood.
Zachte mocassins voor jongens in groen.

Aangenaam om te dragen

Elf stijlvolle slip-on mocassins zijn de perfecte keuze voor jonge mensen die comfortabel, stijlvol en leuk om te dragen willen zijn. Ze zijn ontworpen met een stabiele structuur en gemaakt van hoogwaardige materialen. Ze bieden maximaal comfort en duurzaamheid. Ze zijn perfect voor zowel speciale toepassingen als dagelijks gebruik!

Extra informatie

Materiaal

Seizoen

, , ,