Voorjaars- en zomermocassins voor jongens
Voorjaars- en zomermocassins voor jongens
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Voorjaars- en zomermocassins voor jongens

34,90

Eenvoudig onderhoud
Compatibel met alle outfits
Kan worden aangetrokken zonder vast te maken
Lichtgewicht schoen

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Onze lente- en zomermocassins voor jongens zijn trendy schoenen die de perfecte combinatie van stijl en duurzaamheid bieden. Deze mocassins zijn gemaakt van gladde materialen en garanderen comfortabel dragen in oorlogstijd. Ze zijn gemaakt van een breed scala aan materialen die ideaal zijn voor gebruik door kinderen en zorgen voor optimale flexibiliteit en constante slijtage, wat essentieel is voor langdurig gebruik.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Onze lente- en zomermocassins voor jongens zijn een ideale keuze om comfortabel te blijven tijdens zomeractiviteiten. Onze schoenen zijn gemaakt van slijtvaste, slipvaste materialen en zijn perfect voor stadswandelingen, gezinsuitstapjes en school. Met hun elegante look zijn deze mocassins casual en toch elegant.”

Voor een casual of elegante look

Onze mocassins zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die helder, licht en duurzaam zijn, waardoor ze perfect zijn voor warm weer. Een van de belangrijkste kenmerken van onze mocassins is hun hoge kwaliteit. Ze kunnen gedragen worden met een breed scala aan stijlen, van elegante brokaten tot sportshorts of casual jeans.
Voorjaars- en zomermocassins voor jongens
Voorjaars- en zomermocassins voor jongens
Voorjaars- en zomermocassins voor jongens
Voorjaars- en zomermocassins voor jongens

Ideaal voor jongens

Onze lente- en zomermocassins voor jongens zijn een ideale keuze om comfortabel te blijven tijdens zomeractiviteiten. Onze schoenen zijn gemaakt van slijtvaste, slipvaste materialen en zijn perfect voor stadswandelingen, gezinsuitstapjes en school. Met hun elegante look zijn deze mocassins casual en toch elegant.

Extra informatie

Seizoen

,