Lichtgewicht casual loafers voor jongens
Lichtgewicht casual loafers voor jongens
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Lichtgewicht casual loafers voor jongens

29,90

Uitstekend loopcomfort
Compatibel met alle outfits
Kan worden aangetrokken zonder vast te maken
Lichtgewicht schoen

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Onze lichtgewicht, casual mocassins voor jongens zijn ideaal voor jonge jongens die een vleugje stijl willen toevoegen aan hun alledaagse look. Deze mocassins zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn zowel comfortabel als duurzaam, en bieden een perfecte pasvorm en optimale ondersteuning voor groeiende voeten. Onze mocassins hebben een elegant ontwerp met een sterke uitstraling. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig canvas, dat zeer slijtvast is en de kleding van uw kind beschermt.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Onze lichtgewicht, casual mocassins voor jongens zijn de perfecte keuze voor kleine avonturiers die graag comfortabel nieuwe horizonten verkennen. Ze zijn gemaakt van lichtgewicht, soepel canvas en houden de voeten van uw kinderen warm en comfortabel, zelfs als ze het warm hebben.”

Een zuiver ontwerp

Onze ademende schoenen zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen en bieden de hele dag comfort en ondersteuning. Hun slanke, heldere ontwerp versterkt de stijl van uw kind, terwijl de zachte voering voor een perfecte pasvorm zorgt. Onze lichtgewicht, casual mocassins zijn perfect voor de activiteiten van uw kind.
Lichtgewicht casual loafers voor jongens
Lichtgewicht casual loafers voor jongens
Lichtgewicht casual loafers voor jongens
Lichtgewicht casual loafers voor jongens

Voor een casual stijl

Onze lichtgewicht, casual mocassins voor jongens zijn de perfecte keuze voor kleine avonturiers die graag comfortabel nieuwe horizonten verkennen. Ze zijn gemaakt van lichtgewicht, soepel canvas en houden de voeten van uw kinderen warm en comfortabel, zelfs als ze het warm hebben.

Extra informatie

Materiaal

Seizoen

,