witte, beige en bruine mocassin van imitatiebont op een tafel, een paar mocassins van bruin bont in één hand
Mocassins van imitatiebont voor kinderen
-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Mocassins van imitatiebont voor kinderen

44,90

Comfortabele schoenen
Een flexibele zool
Een warm materiaal
Een stijl die gewoon te onweerstaanbaar is

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Onze mocassins van imitatiebont voor kinderen zijn de perfecte schoenen voor familie-evenementen of gewoon om chique naar school te gaan! Het ontwerp van imitatiebont biedt optimaal comfort, zodat uw kind ze de hele dag kan dragen zonder pijnlijke voeten te krijgen. De felle kleuren maken van de kleding van uw kind een echte blikvanger, zodat ze hun eigen kleding kunnen dragen.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Deze stijlvolle mocassins voor kinderen zijn een winter must-have als uw kind op vakantie is. Dankzij de constructie van polyurethaan zijn ze comfortabel om te dragen op vakantie. Deze kleine mocassins zijn elegant en stijlvol en houden u warm. Ze zijn een geweldige aanvulling op elke garderobe, waar uw kind ze elegant kan dragen.

Mooie kleuren beschikbaar

Deze mocassins zijn verkrijgbaar in 3 kleuren – bruin, wit en beige – en zijn ideaal voor gebruik op de vloer van uw huis, waar u een jongere of tiener bent. Er is een ras scala aan maten beschikbaar, van 21 tot 30, zodat alle kleine voetjes hun ideale maat kunnen vinden.

witte, beige en bruine mocassin van imitatiebont op een tafel, een paar mocassins van bruin bont in één hand
witte, beige en bruine mocassin van imitatiebont op een tafel, een paar mocassins van bruin bont in één hand
zoom in op het imitatiebont van de bruine mocassin

Biedt uitstekende demping

De binnenzool is gevoerd met katoen om uitstekende demping te bieden en gewrichtspijn voor deze jonge benen te voorkomen. De rubberen buitenzool gaat lang mee en heeft een goede grip om uitglijden of vallen op natte grond te voorkomen.

Extra informatie

Materiaal

Seizoen

,