Op een witte achtergrond, 3 zwart, beige en groen gestreepte baby mocassins met witte zolen en elastische zijkanten
Gestreepte katoenen mocassins voor de eerste stapjes
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Gestreepte katoenen mocassins voor de eerste stapjes

14,90

Kan worden aangetrokken zonder vast te maken
Eenvoudig onderhoud
Uitstekend zoolcomfort
Lichtgewicht schoen

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Deze stijlvolle en functionele mocassins voor de eerste stadia zijn perfect voor zowel de detailgerichte als de sluw-elegante vrouwen die de wereld willen veroveren! Deze katoenen zomerschoentjes zijn praktisch om aan te trekken en gemaakt met de zorg die nodig is voor de tere voetjes van baby’s, en zorgen voor optimaal comfort en bescherming tijdens het gebruik. Het is een geweldige manier om charme toe te voegen aan de garderobe van uw baby.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Deze mocassins voor de eerste fase zijn een geweldige keuze voor de behoeften van uw kleintjes in de slaapkamer. Het lichtgewicht ontwerp is uiterst praktisch en sportief, zodat uw schoenen perfect passen. Bovendien zijn ze gemakkelijk aan te trekken, wat het dagelijks leven gemakkelijker maakt voor drukke ouders of kinderen die niet kunnen wachten om hun schoenen aan te trekken!”

Bescherming en mobiliteit

Ze zijn gemakkelijk in en uit te doen, dankzij de elastische opening aan de zijkanten, en kunnen afgedekt worden met plastic of kunststof hoezen. Het bovenwerk is flexibel om uw baby volledige bewegingsvrijheid te geven als hij beweeglijker begint te worden. De buitenzool met antislipnoppen biedt optimale bescherming om te voorkomen dat ze uitglijden op alle soorten ondergrond als ze beginnen te lopen.
0-1f6d0c.jpeg
Op een witte achtergrond, 3 zwart, beige en groen gestreepte baby mocassins met witte zolen en elastische zijkanten
0-c0cf71.jpeg
0-5c974b.jpeg

Een veelzijdig en praktisch ontwerp

Deze mocassins voor de eerste fase zijn een geweldige keuze voor de behoeften van uw kleintjes in de slaapkamer. Het lichtgewicht ontwerp is uiterst praktisch en sportief, zodat uw schoenen perfect passen. Bovendien zijn ze gemakkelijk aan te trekken, wat het dagelijks leven gemakkelijker maakt voor drukke ouders of kinderen die niet kunnen wachten om hun schoenen aan te trekken!

Extra informatie

Materiaal

Seizoen

,