In profiel, een paar Indiaanse mocassin enkellaarsjes van camelkleurig splitleer met witte stiksels en bloot beige bont aan de binnenkant. Er zitten bruine veters aan de bovenkant
Indiase mocassin babyschoentjes van leer en bont
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Indiase mocassin babyschoentjes van leer en bont

44,90

Geschikt voor koude temperaturen
Kan worden aangetrokken zonder vast te maken
Uitstekend loopcomfort
Compatibel met alle outfits

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Val voor deze mocassinlaarsjes van leer en bont om de tere voetjes van uw baby deze winter in stijl tegen de kou te beschermen! Dit enkele paar is de perfecte aanvulling op de Indiase cultuur, en biedt zacht, knuffelig comfort om uw kleintje behaaglijk en warm te houden als ze op stap in de kinderwagen of hun eerste stapjes zetten. Ze passen zich aan de vorm van de kleertjes van uw baby aan, zodat ze comfortabel genoeg zitten om te gaan loungen als u er klaar voor bent.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Deze schattige mocassins zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren voor kinderen van 6 maanden tot 2 jaar en zijn het perfecte accessoire om uw kleintje warm en comfortabel te houden. De binnenkant is voorzien van een dikke, koninklijke laag ultrazacht bont dat uw baby niet alleen in zacht comfort zal wikkelen, maar ook extra bescherming tegen de kou zal bieden om zijn kleine teentjes in de winter warm te houden.”

Een traditionele Indiaanse mocassin

Het traditionele ontwerp in combinatie met ultiem comfort zal zowel ouders als kinderen bekoren. Met hun charmante witte stiksels rond de voet doen deze schoentjes denken aan de geest van de Indiaanse mocassin en voegen ze een vleugje authentieke chic toe aan het model. Deze mocassins zijn verkrijgbaar in drie tijdloze kleuren die bij alle smaken en stijlen passen.
In profiel, een paar Indiaanse mocassin enkellaarsjes van camelkleurig splitleer met witte stiksels en bloot beige bont aan de binnenkant. Er zitten bruine veters aan de bovenkant
0-5f6db3.jpeg
0-1d86d6.jpeg

Warm voor de winter

Deze schattige mocassins zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren voor kinderen van 6 maanden tot 2 jaar en zijn het perfecte accessoire om uw kleintje warm en comfortabel te houden. De binnenkant is voorzien van een dikke, koninklijke laag ultrazacht bont dat uw baby niet alleen in zacht comfort zal wikkelen, maar ook extra bescherming tegen de kou zal bieden om zijn kleine teentjes in de winter warm te houden.

Extra informatie

Materiaal

Seizoen