Grijze mocassins vastgehouden door één persoon. Op de achtergrond is een rivier te zien.
Orthopedische instappers voor heren
-15% Code DCB15 tot 01/12/2023

Orthopedische instappers voor heren

49,90

Verlicht pijn
Om een hele dag te bewaren
Eenvoudig onderhoud
Gemakkelijk aan te trekken

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Onze casual, orthopedische loafers zijn de perfecte keuze voor mannen die comfort en stijl willen combineren. Deze schoenen zijn ontworpen om extra comfort en flexibiliteit te bieden. Deze mocassins zijn ook slijtvast en glad, waardoor ze ideaal zijn voor dagelijks gebruik. Het elegante, casual ontwerp van deze loafers maakt ze perfect voor veel verschillende doeleinden.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Deze orthopedische mocassins zijn speciaal ontworpen om voetpijn en -problemen te verlichten. Dankzij hun ergonomische ontwerp helpen ze de huid van de drager boven het hoofd te bevriezen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren voor individueel gebruik.”

Voor alle stijlen

Het elegante, casual ontwerp van deze loafers maakt het gemakkelijk om ze met uw outfit te combineren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen en kunnen gedragen worden door alle soorten kleding en persoonlijke dragers. Onze casual orthopedische herenschoenen zijn een geweldige keuze voor wie op zoek is naar comfortabel, functioneel schoeisel zonder aan stijl in te boeten.
Grijze mocassins vastgehouden door één persoon. Op de achtergrond is een rivier te zien.

Goed doordacht

Deze orthopedische mocassins zijn speciaal ontworpen om voetpijn en -problemen te verlichten. Dankzij hun ergonomische ontwerp helpen ze de huid van de drager boven het hoofd te bevriezen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren voor individueel gebruik.

Extra informatie

Materiaal

Seizoen