Bruine leren mocassin op een geruite vloer met een blad en een schrift ernaast
Formele leren herenschoenen
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Formele leren herenschoenen

89,90

Comfortabele schoenen
Een klein hakje om het silhouet te verbeteren
Kwaliteitsleer
Een zeer elegante look

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Onze formele loafers met lederlook zijn de perfecte keuze voor mannen die zich elegant en stijlvol willen kleden. Alle materialen die in deze mocassins worden gebruikt, zorgen ervoor dat u de hele dag comfortabel kunt lopen. De vele kleuren geven u de vrijheid om uw outfit te kiezen

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Wij willen dat u zich comfortabel voelt in uw loafers, die de perfecte keuze zijn voor mensen die met allerlei apparatuur willen werken. Dit model is ontworpen voor professioneel en voorzichtig gebruik. Deze loafers hebben een gestroomlijnd ontwerp dankzij hun afgeronde teen.”

Het biedt ongelijkbaar comfort

Deze mocassins zijn ontworpen met een breed scala aan sluitingen, te beginnen met een ergonomisch binnenzool voor betere hantering en schokdemping. Ze hebben ook een rubberen buitenzool om uitglijden en vallen bij nat weer te voorkomen. Al deze inlegzolen, plus het leren effect, maken deze schoen uiterst comfortabel, vooral op lange dagen.
bruine leren mocassin voor heren
Bruine leren mocassin op een geruite vloer met een blad en een schrift ernaast
zwarte leren mocassin voor heren
bruine leren mocassin gedragen door een man

Een aantrekkelijk, overzichtelijk ontwerp

Wij willen dat u zich comfortabel voelt in uw loafers, die de perfecte keuze zijn voor mensen die met allerlei apparatuur willen werken. Dit model is ontworpen voor professioneel en voorzichtig gebruik. Deze loafers hebben een gestroomlijnd ontwerp dankzij hun afgeronde teen.

Extra informatie

Materiaal

Seizoen

,