blauwe en witte leren mocassin op een witte achtergrond
Moderne schoenen van synthetisch leer
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Moderne schoenen van synthetisch leer

79,90

Kwaliteitsleer
Een zuiver ontwerp
Een antislipzool
Uitstekende ondersteuning voor de voeten

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Deze loafers zijn de perfecte keuze voor mannen die op zoek zijn naar modern schoeisel in een casual look. De materialen die voor deze mocassins gebruikt zijn, zijn licht en synthetisch, wat betekent dat ze comfort bieden en veel textuur hebben, zelfs als dat betekent dat ze opvallen in de hoge schoenen. De indeling is flexibel en gemakkelijk te gebruiken, zodat twee personen er plezier van kunnen hebben.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Deze mocassins zijn een perfecte mix van een klassieke mocassin en het moderne ontwerp van leer. Ze zijn gemaakt van de beste materialen, zoals leer voor de modder, en zijn ontworpen om gemakkelijk te dragen. Als de vorm van de mocassin transparant is, kunt u hem combineren met de kleding die u draagt.”

Een palet van verschillende kleuren

Onze mocassins zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder klassiek zwart, dat perfect is voor formele gelegenheden, en bruin, een bruin met een vleugje oranje dat net zo goed past bij alledaagse outfits. De tweede kleur is blauw, een kleur die op de vloer gedragen kan worden.
oranje leren loafer
blauwe en witte leren mocassin op een witte achtergrond
blauwe en witte leren mocassin op een witte achtergrond
zwart leren loafer

Een eenvoudig ontwerp

Deze mocassins zijn een perfecte mix van een klassieke mocassin en het moderne ontwerp van leer. Ze zijn gemaakt van de beste materialen, zoals leer voor de modder, en zijn ontworpen om gemakkelijk te dragen. Als de vorm van de mocassin transparant is, kunt u hem combineren met de kleding die u draagt.

Extra informatie

Materiaal

Seizoen

, ,