bruine leren mocassin in de hand van een man met het andere paar schoenen erachter
Adembenemende mocassin van synthetisch leer voor heren
-15% Code DCB15 tot 01/12/2023

Adembenemende mocassin van synthetisch leer voor heren

44,90

Kwaliteitsleer
Een antislipzool
Een sober ontwerp
Perfect voor alle gelegenheden

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Onze mocassin van synthetisch leer voor heren is een kwaliteitsproduct dat opmerkelijk comfort en elegantie biedt, maar toch sober van stijl blijft. Met een breed scala aan kleuren en materialen waaruit u kunt kiezen, bent u zeker van een perfecte look. Dankzij de koninklijke stoelen geniet u van superieur comfort.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Deze mocassin voldoet aan de eisen die mannen stellen aan elegantie en comfort tijdens het uitgaan. Hij is gemaakt van materialen zoals synthetisch leer, waarmee hij zijn schoenen maakt. Leer is een essentieel materiaal, waarmee u uw huis optimaal kunt ventileren.”

Verschillende kleuren

Het is belangrijk om de juiste kleur voor uw outfit te kiezen, maar u hebt 2 kleuren nodig. De eerste is een klassieke kleur die perfect bij uw outfit past, of perfect is voor een luchtige look of om vrienden te ontmoeten. Ten tweede bieden we bruin aan, een subtielere kleur die bij elke outfit past.
bruine herenmocassin
bruine leren mocassin in de hand van een man met het andere paar schoenen erachter
bruine mocassin aan één hand
zwarte mocassin gedragen door een man

Optimaal comfort

Deze mocassin voldoet aan de eisen die mannen stellen aan elegantie en comfort tijdens het uitgaan. Hij is gemaakt van materialen zoals synthetisch leer, waarmee hij zijn schoenen maakt. Leer is een essentieel materiaal, waarmee u uw huis optimaal kunt ventileren.

Extra informatie

Materiaal

Seizoen

, ,