blauwe leren loafer op een richel
Klassieke schoenen van ademend synthetisch leer
-15% Code DCB15 tot 01/12/2023

Klassieke schoenen van ademend synthetisch leer

74,90

Klassieke stijl
Een antislipzool
Groot loopcomfort

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Onze loafers van synthetisch leer zijn perfect voor mannen die hun garderobe op het scherpst van de snede willen houden. Deze schoenen bieden uitstekende ondersteuning dankzij hun zolen, en optimaal comfort wanneer u op stap bent. Door het gebruik van synthetisch leer zijn de laarzen gemakkelijk in gebruik, maar ze zijn ook erg glad.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Deze loafers van synthetisch leer zijn ideaal voor mannen en vrouwen die een comfortabele pasvorm willen. De mocassins zijn gemaakt van duurzaam leer, zodat u ze ook in het weekend kunt dragen. Door het gebruik van deze mocassins wordt de natuurlijke beweging van de stem niet belemmerd wanneer u loopt, en dit beschermt u tegen blessures.”

Goede demping

Deze mocassin heeft verschillende kenmerken. Ten eerste is er een binnenzool, zoals hierboven vermeld, om voor comfort te zorgen. Dan is er nog de tussenzool, die ontworpen is om het gewicht van uw auto te verminderen. Tot slot heeft de mocassin een rubberen buitenzool om uitglijden op natte of vochtige grond te voorkomen.
heren mocassin van blauw leer
blauwe leren loafer op een richel
zwarte mocassin
bruine herenmocassin

Tijdloze stijl

Deze loafers van synthetisch leer zijn ideaal voor mannen en vrouwen die een comfortabele pasvorm willen. De mocassins zijn gemaakt van duurzaam leer, zodat u ze ook in het weekend kunt dragen. Door het gebruik van deze mocassins wordt de natuurlijke beweging van de stem niet belemmerd wanneer u loopt, en dit beschermt u tegen blessures.

Extra informatie

Materiaal

Seizoen

,