bruine leren mocassin op een witte achtergrond
Casual schoenen leren voor mannen
-15% Code DCB15 tot 01/12/2023

Casual schoenen leren voor mannen

89,90

Zeer elegante schoenen
Uitstekende ondersteuning voor de voeten
Een klein hakje om het silhouet te verbeteren

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Deze casual leren loafers voor heren zijn de perfecte keuze voor wie ze op de grond wil dragen. Ze zijn gemaakt van een materiaal dat comfort en elegantie biedt. De stijlvolle look heeft een loafer met zichtbare naden of veters voor gemakkelijke toegang en bescherming.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Deze hoogwaardige loafers voor heren zijn de perfecte keuze voor modebewuste mannen die comfortabel in hun schoenen willen zitten. Het beste aan deze mocassin is dat hij licht en nonchalant is en zowel flexibiliteit als optimaal comfort biedt. Deze mocassin heeft ook sterke stiksels voor een uitstekende hantering.”

Sobere kleuren

Dit model is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder zwart en bruin. Deze neutrale kleuren zijn ideaal om te combineren met de kledingstijl. Deze mocassins zijn perfect als u ze als hoed, hoed of hoed met vrienden wilt dragen. Het beroemde leer dat hier gebruikt wordt, zorgt ervoor dat noch de kleur noch het materiaal na verloop van tijd zal veranderen.
chique mocassin in zwart leer voor heren
bruine leren mocassin op een witte achtergrond
chique mocassin in zwart leer voor heren
chique mocassin in zwart leer voor heren

Elegant

Deze hoogwaardige loafers voor heren zijn de perfecte keuze voor modebewuste mannen die comfortabel in hun schoenen willen zitten. Het beste aan deze mocassin is dat hij licht en nonchalant is en zowel flexibiliteit als optimaal comfort biedt. Deze mocassin heeft ook sterke stiksels voor een uitstekende hantering.

Extra informatie

Materiaal

Seizoen

,