Foto van een paar zwarte leren orthopedische mocassins met dikke zolen. Eén schoen ligt op de grond, de andere wordt in één hand gehouden.
Zachte synthetisch lederen orthopedische mocassins voor heren
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Zachte synthetisch lederen orthopedische mocassins voor heren

64,90

Automatische temperatuurregeling
Respecteert de vorm van uw voet
Geschikt voor alle seizoenen

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Onze orthopedische mocassins voor heren van zacht synthetisch leer zijn een stijlvolle, casual en uiterst comfortabele schoen. Ze zijn gemakkelijk om te dragen en gemakkelijk om mee te werken dankzij de kleine elastische delen aan de onderkant van de string. Het ontwerp is klassiek, en de voorkant van de voet is breed genoeg om uw tenen comfortabel te plaatsen.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Synthetisch leer heeft warmteregulerende eigenschappen, zodat het in alle seizoenen gedragen kan worden. Het is ook een goed materiaal, en elf mocassins hebben kleine perforaties aan de zijkanten van de voorkant om dit aspect te accentueren en transpiratie te verminderen. De zachte stof is antislip, zodat u ze comfortabel kunt dragen.”

Comfortabele schoenen

Door de natuurlijke vorm van uw voetboog te respecteren, ondersteunen deze orthopedische mocassins perfect het gewicht van uw lichaam zonder uw gewrichten of rug aan te tasten. Onze orthopedische mocassins voor heren zijn uiterst flexibel en echt het ideale paar schoenen om elke dag te dragen, zodat uw voet vrij kan bewegen. Ze bieden ook goede service.
18119-bb27b9.jpeg
Foto van een paar zwarte leren orthopedische mocassins met dikke zolen. Eén schoen ligt op de grond, de andere wordt in één hand gehouden.

Kwaliteit voor uw voeten

Synthetisch leer heeft warmteregulerende eigenschappen, zodat het in alle seizoenen gedragen kan worden. Het is ook een goed materiaal, en elf mocassins hebben kleine perforaties aan de zijkanten van de voorkant om dit aspect te accentueren en transpiratie te verminderen. De zachte stof is antislip, zodat u ze comfortabel kunt dragen.

Extra informatie

Materiaal

Seizoen

, , ,