Foto van orthopedische mocassins in ademend wit gaas met een gekleurde zool tot achter op de hiel.
Orthopedische mocassins van ademend, sneakerachtig gaas
-15% Code DCB15 tot 01/12/2023

Orthopedische mocassins van ademend, sneakerachtig gaas

44,90

Uiterst comfortabel
Een perfecte lichaamshouding
Voorkomt voetpijn
Geschikt voor wandelen

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Deze orthopedische mocassins in sneaker-stijl van ademend mesh zijn modern en ideaal voor een casual look terwijl uw lichaam verzorgt. Het zachte, soepele materiaal met kleine ventilatiegaatjes is perfect voor de huid en om uw voeten warm te houden.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“De dikke, verhoogde hielzool maakt deze mocassins uiterst comfortabel. Deze mocassins zijn orthopedisch ontworpen, waardoor u een perfecte lichaamshouding krijgt en voet-, rug- en gewrichtspijn wordt voorkomen. Met de juiste hoogte bevindt uw hoofd zich in de beste positie en de zachte zool absorbeert de schokken van het hoofd.”

Gemakkelijk aan te trekken

Ze zijn heel gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden dankzij de hoogwaardige hoes en de elastieken aan de zijkanten van de zeilen. De bovenkant van het been heeft een lip om ervoor te zorgen dat de voor- en achterkant van het been niet beschadigd raken. Deze orthopedische mocassins in sneaker-stijl zijn licht in gewicht en laten uw voeten er geweldig uitzien, waardoor ze uw beste vriend worden.
Foto van orthopedische mocassins in ademend wit gaas met een gekleurde zool tot achter op de hiel.
0-a1ad83.jpeg
0-2b438b.jpeg

Comfortabele schoenen

De dikke, verhoogde hielzool maakt deze mocassins uiterst comfortabel. Deze mocassins zijn orthopedisch ontworpen, waardoor u een perfecte lichaamshouding krijgt en voet-, rug- en gewrichtspijn wordt voorkomen. Met de juiste hoogte bevindt uw hoofd zich in de beste positie en de zachte zool absorbeert de schokken van het hoofd.

Extra informatie

Seizoen

, ,

Materiaal