Foto van een zwarte orthopedische mocassin, van leer, met een rubberen schokdemper in de hiel.
Orthopedische mocassins van synthetisch leer voor dames met stootbescherming
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Orthopedische mocassins van synthetisch leer voor dames met stootbescherming

49,90

Perfect voor dagelijks gebruik
Uitstekende ondersteuning voor de voeten
Betere houding

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Deze orthopedische damesmocassins zijn gemaakt van synthetisch leer en voelen zacht en absorberend aan dankzij de rubberen inzet in de hiel. Ze zijn zeer comfortabel om te dragen, esthetisch aantrekkelijk en kunnen in alle seizoenen gedragen worden dankzij het materiaal, dat niet bestand is tegen de kou van de winter of de hitte van de zomer, en u kunt ze bij uw hele garderobe dragen.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Deze mocassins zijn orthopedische mocassins, ook wel comfortschoenen genoemd, omdat ze uw lichaam de juiste houding geven om pijn te voorkomen. Schoenen die uw voeten, vloerkleed en gewrichten verzorgen dankzij hun schokbestendige binnen- en buitenzolen.”

Ontworpen voor het comfort van uw voeten en lichaam

Aan de binnenkant is de zool van onze mocassins zacht, zeer comfortabel voor uw voet en dikker bij de hiel om de schok van het lopen op te vangen. De buitenzool is iets verhoogd om uw lichaam een goede houding te geven. Het rubber in de hiel van de schoen helpt ook om de schok te absorberen die veroorzaakt wordt door het contact van uw voet met de grond.
0-8b289d.jpeg
Foto van een zwarte orthopedische mocassin, van leer, met een rubberen schokdemper in de hiel.

Voor uzelf zorgen

Deze mocassins zijn orthopedische mocassins, ook wel comfortschoenen genoemd, omdat ze uw lichaam de juiste houding geven om pijn te voorkomen. Schoenen die uw voeten, vloerkleed en gewrichten verzorgen dankzij hun schokbestendige binnen- en buitenzolen.

Extra informatie

Materiaal

Seizoen

, , ,