Een bruine mocassin voor dames met een brede gele zool
Dames sleehakken van synthetisch leer
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Dames sleehakken van synthetisch leer

44,90

Perfect om mee te beginnen
Voor comfort de hele dag door
Eenvoudig onderhoud
Gemakkelijk aan te trekken

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Deze synthetisch leren loafers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en passen perfect in uw garderobe! Ze bieden extra comfort en passen bij uw outfit, zodat u er op uw best uitziet. Deze sleehakken zijn perfect voor vrouwen die comfort en elegantie willen combineren!

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Deze mooie sleehakken van splitleer zijn zowel elegant als comfortabel. Deze mocassins zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden een grote duurzaamheid. De lederlook geeft deze mocassins een gedurfde, sobere uitstraling, in combinatie met de lichtgewicht look. Bovendien zijn ze perfect voor elke gelegenheid!”

Elegante schoenen

Deze sleehakken zullen een uitstekende bewaarder zijn! Ze zijn gemaakt van zacht, hebben een sterke split en bieden optimaal comfort gedurende de dag. De sleehakzool verlengt het silhouet zonder het comfort van het paar op te offeren. Deze moderne en elegante loafers zullen uw beste bondgenoten worden om uw outfits met subtiele elegantie aan te vullen.
Een bruine mocassin voor dames met een brede gele zool

Kwaliteit mocassins

Deze mooie sleehakken van splitleer zijn zowel elegant als comfortabel. Deze mocassins zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden een grote duurzaamheid. De lederlook geeft deze mocassins een gedurfde, sobere uitstraling, in combinatie met de lichtgewicht look. Bovendien zijn ze perfect voor elke gelegenheid!

Extra informatie

Matière

Cuir fendu

Maat

35, 36, 37, 38, 39, 40, 41