Foto van een zwarte lakschoen op een witte achtergrond
Vrouwen zwart lak loafers
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Vrouwen zwart lak loafers

89,90

Langdurige eikel
Uitstekende hielstabiliteit
Compatibel met al uw outfits
Eenvoudig onderhoud

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Deze zwarte lakschoenen voor dames zijn klassieke schoenen die comfort en elegantie combineren. Met comfortabele ritsen, een plateau en een haak voor een elegant silhouet, zijn deze lakschoenen afgewerkt met een charmante omslag met de letter A om uw outfit een echte blikvanger te geven. Deze stijlvolle loafers zijn geschikt voor formele of informele gelegenheden en vormen een onmisbare aanvulling op uw garderobe.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Onze zwarte lakschoenen voor dames zijn klassieke schoenen met een chique touch. De ruime zit zorgt voor comfort en stijl. Deze stijlvolle loafers zijn perfect voor een chique look op de dansvloer of voor een gezellig samenzijn met vrienden, en zijn een essentieel onderdeel van uw garderobe. U hoeft niet lang te wachten, maar u wilt er wel zeker van zijn dat u comfortabel zit.”

Veelzijdige, tijdloze schoenen

Deze zwarte lakschoenen voor dames zijn een klassieke keuze voor casual of formele outfits. De geraffineerde styling geeft een zelfverzekerd en elegant accent aan deze uitzonderlijke outfit. Perfect om een vleugje glamour toe te voegen aan uw casual look of als blikvanger voor uw professionele outfit, zijn deze lakschoenen stijlvolle items die u met zorg kunt dragen.
Foto van een paar zwarte lakleren loafers op een witte achtergrond
Foto van een zwarte lakschoen op een witte achtergrond
Foto van een paar zwarte lakleren loafers vastgehouden door iemand, rustend op een houten meubel naast een lamp
Foto van een zoom op een zwarte lakleren loafer met een gouden ketting en een A

Mocassins perfect voor dagelijks gebruik

Onze zwarte lakschoenen voor dames zijn klassieke schoenen met een chique touch. De ruime zit zorgt voor comfort en stijl. Deze stijlvolle loafers zijn perfect voor een chique look op de dansvloer of voor een gezellig samenzijn met vrienden, en zijn een essentieel onderdeel van uw garderobe. U hoeft niet lang te wachten, maar u wilt er wel zeker van zijn dat u comfortabel zit.

Extra informatie

Materiaal

,

Seizoen

,