-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Voorjaarszomer damespantoffels met glitter

74,90

Langdurige eikel
Compatibel met al uw outfits
Lichtgewicht schoen
Kan worden aangetrokken zonder vast te maken

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Deze kwaliteitsschoenen voor dames hebben een gladde afwerking en platte zolen. Met een esthetiek die zowel klassiek als modern is, zijn deze schoenen perfect voor gebruik met hoogwaardige lente/zomer modetrends. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden veel comfort en maximale duurzaamheid.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Trakteer uzelf op comfort en elegantie met deze loafers met lovertjes. Deze ruime loafers zijn perfect voor zwerftochten en feesten. U kunt zich verheugen op een lange wandeling of een lange dag onderweg, en u kunt genieten van het comfort van deze elegante loafers, die in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Maak uw keuze.”

Elegante loafers met een ronde neus en glitterkleuren!

Deze mocassins voor dames zijn robuust en comfortabel. Met hun moderne, elegante ontwerp in een reeks originele glitterkleuren en een ronde teen zijn ze gemakkelijk te dragen. Bovendien beloven deze mooie schoenen een lange levensduur en duurzaamheid, waardoor ze een blijvende investering in uw garderobe zijn.
Foto van een witte mocassin op een witte achtergrond
Foto van een bruine mocassin op een witte achtergrond
Foto van een paar roze mocassins op kranten, een roze plaid en een zonnebril
Foto van een bruine mocassin op een witte achtergrond

Stevige mocassins!

Deze loafers voor dames zijn ontworpen om mee te rijden en zijn perfect plat. Ze zijn glad en gemaakt van hoogwaardige materialen. De zool is zacht, maar de zolen zijn gemaakt van verschillende materialen, waarvan de ene niet zo glad is als de andere! Ze bieden maximaal comfort en zijn erg glad.

Extra informatie

Seizoen

, ,

Materiaal