Een paar eenvoudige loafers met luipaardprint van bovenaf gezien, gedragen met een witte rok en blote voeten. De vloer is beige tapijt en er ligt een wit tijdschrift naast
Platte loafers met luipaardprint voor dames
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Platte loafers met luipaardprint voor dames

24,90

Lichtgewicht schoen
Kan worden aangetrokken zonder vast te maken
Geschikt voor warm weer
Compatibel met al uw outfits

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Als u op zoek bent naar een comfortabel paar schoenen voor uw outfit of als u een vleugje glamour aan uw outfit wilt toevoegen, dan zijn deze platte loafers de perfecte keuze voor u! Dit stijlvolle en warme paar met luipaardprint is praktisch en gemakkelijk te dragen en kan bij verschillende outfits gedragen worden, zowel formeel als casual.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Deze platte loafers met luipaardprint voor dames zijn de perfecte keuze voor wie een vleugje glamour wil toevoegen aan elke gelegenheid. Ze zijn ideaal voor een dagje uit in de stad, een gezellig samenzijn met vrienden of een ontspannen wandeling door de stad. Het praktische advies van de dierenarts betekent ook dat u de dieren op het station kunt verzorgen.”

Glamour in de mode

Kies voor deze loafer van synthetisch leer met een vleugje dierenprint om al uw outfits op te vrolijken! De vleugje dierenprint, die zowel deel uitmaakt van de wereld als van de mode, voegt stijl en nuance toe aan uw look. Of uw look nu rock, vintage, klassiek of meer casual is, deze praktische print voegt stijl en kleur toe aan uw garderobe.
1076-c021e2.jpeg
Een paar eenvoudige loafers met luipaardprint van bovenaf gezien, gedragen met een witte rok en blote voeten. De vloer is beige tapijt en er ligt een wit tijdschrift naast
1076-aaf451.jpeg

Praktisch en elegant

Deze platte loafers met luipaardprint voor dames zijn de perfecte keuze voor wie een vleugje glamour wil toevoegen aan elke gelegenheid. Ze zijn ideaal voor een dagje uit in de stad, een gezellig samenzijn met vrienden of een ontspannen wandeling door de stad. Het praktische advies van de dierenarts betekent ook dat u de dieren op het station kunt verzorgen.

Extra informatie

Materiaal

Kleur

Seizoen

, ,