Op een grijze vloer ligt een paar puntige mocassins met een zwarte strik erop, een luipaardprint versierd met gouden klinknagels. Het paar wordt gedragen met een korte, gescheurde blauwe jeans, de enkels zijn bloot.
Puntige mocassins met strik en luipaardprint
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Puntige mocassins met strik en luipaardprint

64,90

Uitstekend zoolcomfort
Eenvoudig onderhoud
Uitstekend loopcomfort
Geschikt voor warm weer

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Met hun unieke ontwerp zal dit paar mocassins met streep en luipaardprint alle fashionista’s aanspreken die op zoek zijn naar originaliteit en comfort. De warme, rijke kleuren van het wilde patroon, geglazuurd met een streep, passen perfect bij de klassieke look van de mocassins en zorgen voor een preppy, chique en trendy look. Ze zijn geweldig om op te lopen, stabiel en leuk om voor alle gelegenheden te dragen.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Deze spitse loafers zullen zeker de ster van uw zomergarderobe worden! Ze zijn de perfecte manier om een vleugje glamour aan uw look toe te voegen. Ze zijn erg veelzijdig en kunnen bij veel verschillende outfits gedragen worden. Ze zijn perfect in mom jeans of skinny jeans voor een casual look, of in elegante jeans voor een formele outfit.”

Een trendy preppy look

Een must-have schoen voor alle fashionista’s die zich willen onderscheiden van de massa! De gedurfde, trendy luipaardprint voegt een vleugje wilde, exotische stijl toe aan uw look. De decoratieve strik en kleine gouden klinknageltjes voegen een extra vleugje vrouwelijke luxe toe, terwijl de taps toelopende teen voor een slank, elegant silhouet zorgt.
Op een grijze vloer ligt een paar puntige mocassins met een zwarte strik erop, een luipaardprint versierd met gouden klinknagels. Het paar wordt gedragen met een korte, gescheurde blauwe jeans, de enkels zijn bloot.

Een zomer moet

Deze spitse loafers zullen zeker de ster van uw zomergarderobe worden! Ze zijn de perfecte manier om een vleugje glamour aan uw look toe te voegen. Ze zijn erg veelzijdig en kunnen bij veel verschillende outfits gedragen worden. Ze zijn perfect in mom jeans of skinny jeans voor een casual look, of in elegante jeans voor een formele outfit.

Extra informatie

Materiaal

Kleur

Seizoen