Foto van een paar zwarte leren orthopedische mocassins met dikke zolen voor heren
Orthopedische mocassins van synthetisch leer voor heren
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Orthopedische mocassins van synthetisch leer voor heren

69,90

Comfortabele schoenen
Uitstekende ondersteuning voor de voeten
Ideaal voor alle gelegenheden

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Onze orthopedische synthetische leren loafers voor heren zijn zowel stijlvol als comfortabel, zodat u er goed uit kunt zien en u zich tegelijkertijd goed kunt voelen. Of u nu veel loopt of veel tijd op uw voeten doorbrengt, u hebt comfortabele schoenen nodig om rug- of gewrichtspijn te voorkomen.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Onze mocassins zijn gemaakt van synthetisch leer en zijn flexibel en slijtvast. Door de hoge kwaliteit synthetisch leer kunnen uw voeten gemakkelijk gedragen en bewogen worden zonder dat ze beschadigd raken door uitglijden. Het stiksel en de afwerking zijn ontworpen om u schoenen te geven die lang meegaan en u bij elke stap volgen.”

Schokabsorberende inlegzolen

De zolen van onze orthopedische mocassins voor dames zijn zeer slijtvast. Ze zijn gemaakt van rubber met een speciale antisliplaag, zodat u ze aan uw voeten kunt dragen. Dankzij het materiaal en het ontwerp van onze inlegzolen zijn ze gemakkelijk te gebruiken.
18087-0fde04.jpeg
Foto van een paar zwarte leren orthopedische mocassins met dikke zolen voor heren

Kwaliteit voor uw comfort

Onze mocassins zijn gemaakt van synthetisch leer en zijn flexibel en slijtvast. Door de hoge kwaliteit synthetisch leer kunnen uw voeten gemakkelijk gedragen en bewogen worden zonder dat ze beschadigd raken door uitglijden. Het stiksel en de afwerking zijn ontworpen om u schoenen te geven die lang meegaan en u bij elke stap volgen.

Extra informatie

Materiaal

Seizoen

, , ,