Op een grijs gemarmerde vloer, een paar gelakte en met lovertjes versierde mocassins met gouden kwastjes en zwarte schoenspanners aan de binnenkant
Gouden lak en glitter avondschoenen
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Gouden lak en glitter avondschoenen

84,90

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Onze mocassins met gouden lak en glitter zullen elke man bekoren die op zoek is naar originele, geraffineerde avondschoenen. Dit elegante en glamoureuze model met glitter voegt een vleugje glamour toe aan uw outfit. Het is de perfecte accessoire voor een feest, bruiloft of andere speciale look. Nu kunt u uw outfit meenemen naar een wereld waar u op de eerste plaats staat!

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Als u niet onopgemerkt wilt blijven en wilt schitteren, dan is dit gedurfd ontworpen paar ideaal om op te vallen op een feestje of bij een speciale gelegenheid! Deze glanzende loafers met kwastjes kunnen perfect gecombineerd worden met een klassiek pak of dinerjasje om een vleugje originaliteit en verfijning aan uw look toe te voegen.”

Elegant en feestelijk

Deze schoenen, versierd met lovertjes en goudkleurige inzetstukken van lakleer, zijn parfait om uw feestelijke stijl te accentueren en tegelijkertijd de elegantie van een tijdloos model te behouden. De zorgvuldige afwerking met kwastjes en mooie, gedetailleerde details op het voorpaneel zijn een sublieme aanvulling op de chique, luxueuze uitstraling van een klassieke mocassin.
Op een grijs gemarmerde vloer, een paar gelakte en met lovertjes versierde mocassins met gouden kwastjes en zwarte schoenspanners aan de binnenkant
0-727f98.jpeg

Een originele en assertieve stijl

Als u niet onopgemerkt wilt blijven en wilt schitteren, dan is dit gedurfd ontworpen paar ideaal om op te vallen op een feestje of bij een speciale gelegenheid! Deze glanzende loafers met kwastjes kunnen perfect gecombineerd worden met een klassiek pak of dinerjasje om een vleugje originaliteit en verfijning aan uw look toe te voegen.

Extra informatie

Materiaal

,

Kleur

Seizoen

,