Zwarte loafer met dikke zool, vastgehouden in één hand. Grijze voet.
Orthopedische mocassins met dikke zolen voor heren.
-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Orthopedische mocassins met dikke zolen voor heren.

44,90

Groot loopcomfort
Een antislipzool
Uitstekende ondersteuning voor de voeten
Perfect voor dagelijks gebruik

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Deze orthopedische mocassins voor heren hebben dikke zolen, het zijn comfortabele, praktische schoenen die ontworpen zijn om de druk op de voeten te verlichten en de houding te verbeteren. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen om maximaal comfort en duurzaamheid te garanderen. Wij bieden keuze uit twee kleuren, zodat u kunt kiezen hoe u eruit wilt zien. Maak uw keuze en selecteer het model dat het beste bij u past.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Deze orthopedische mocassins zijn comfortabel en praktisch , omdat u ze optimaal kunt dragen. Het elegante, stijlvolle ontwerp van deze mocassins maakt ze perfect voor verschillende outfits. Ze zijn ook zeer slijtvast en altijd glad, wat betekent dat ze regelmatig gedragen kunnen worden zonder te hard te zijn.”

Veelzijdigheid en esthetiek

Onze orthopedische loafers met dikke zolen voor heren zijn verkrijgbaar in twee kleuren en vele maten om aan ieders individuele behoeften te voldoen. Als u op zoek bent naar een paar werk- of vrijetijdsschoenen, dan zijn deze mocassins ideaal om stijl en comfort te combineren. Ze zijn perfect voor alles wat u nodig hebt. Maak uw keuze.
Zwarte loafer met dikke zool, vastgehouden in één hand. Grijze voet.

Een goed doordachte zool

Het zachte gevoel dat deze mocassins geven is ontworpen om u te helpen uw voeten op de grond te houden, te voorkomen dat uw voeten uitglijden en u te helpen bij uw werk. Als u lange uren op uw voeten werkt, zijn deze mooie mocassins hèt paar schoenen voor u. Het ademende leer zorgt er ook voor dat de lucht vrij kan circuleren, zodat uw voeten koel en droog blijven.

Extra informatie

Materiaal

Seizoen

, , ,