Zwarte mocassins gedragen door een persoon. U kunt alleen zijn enkels zien.
Orthopedische mocassins van synthetisch leer voor heren
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Orthopedische mocassins van synthetisch leer voor heren

39,90

Een antislipzool
Uitstekende ondersteuning voor de voeten
Een elegante look

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Onze orthopedische instappers van synthetisch leer voor heren zijn stijlvol en comfortabel, waardoor ze ideaal zijn om elke dag te dragen. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om u de best mogelijke keuze te bieden wanneer u het beste uit uw tijd wilt halen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus u kunt de kleuren kiezen die u wilt. En vergeet niet de laatste dag om van te genieten.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Onze orthopedische mocassins van synthetisch leer voor heren zijn de perfecte keuze voor wie stijl en comfort wil combineren. Het synthetische leer is zacht en soepel, en biedt veel flexibiliteit tijdens het dragen. Of u nu schoenen zoekt voor een dag werken of voor een speciale gelegenheid, deze mocassins zijn een uitstekende keuze voor uw voeten.”

Voeg ze toe aan uw garderobe

Het elegante ontwerp van deze loafers maakt ze perfect voor elke gelegenheid wanneer u een dagje uit bent of een informeel samenzijn met vrienden. Dit paar schoenen is een must voor uw garderobe. Ze zijn verkrijgbaar in 3 kleuren die bij het kleurenschema passen. Kies de kleur die het beste bij uw garderobe past.
Zwarte mocassins gedragen door een persoon. U kunt alleen zijn enkels zien.

Flexibel en elegant

Onze orthopedische mocassins van synthetisch leer voor heren zijn de perfecte keuze voor wie stijl en comfort wil combineren. Het synthetische leer is zacht en soepel, en biedt veel flexibiliteit tijdens het dragen. Of u nu schoenen zoekt voor een dag werken of voor een speciale gelegenheid, deze mocassins zijn een uitstekende keuze voor uw voeten.

Extra informatie

Materiaal

Seizoen