Foto van een orthopedische mocassin in zwart leer voor heren
Orthopedische plateauzolen voor heren
-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Orthopedische plateauzolen voor heren

49,90

Gemakkelijk te onderhouden
Uitstekende ondersteuning voor de voeten
Een antislipzool

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Onze orthopedische plateauzolen voor heren zijn ontworpen om uw voeten optimaal comfort en orthopedische ondersteuning te bieden. Deze mocassins zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en vormen zich naar de vorm van uw voet om drukpunten te verminderen en het loopcomfort te verbeteren. Het plateau verhoogt deze mocassins en biedt ook extra ondersteuning voor uw voeten. Kies uit verschillende maten.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Onze orthopedische plateauzolen voor heren zijn een ideale keuze voor wie stijl en comfort kan combineren zonder de gezondheid van zijn voeten in gevaar te brengen. Het strakke, moderne ontwerp maakt het een geweldige keuze voor zowel formele als informele gelegenheden. U zult uw outfit met vertrouwen kunnen dragen. Aarzel niet en koop dit paar orthopedische mocassins.”

Ontworpen voor uw comfort

Deze orthopedische mocassins hebben een licht verhoogd platform dat helpt de druk op de hielen en tenen te verminderen, wat gewrichts- en spierpijn kan verlichten. Door de veterloze constructie zijn zijn gemakkelijk aan en uit te trekken, terwijl het elastiek aan de bovenkant voor een stevige en comfortabele pasvorm zorgt. Kies de kleur van uw voorkeur.
Foto van een orthopedische mocassin in zwart leer voor heren

Alledaagse elegantie en comfort

Deze mocassins zijn zeer elegant, met hun klassieke ontwerp en zorgvuldige afwerking. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren voor uw voeten. Of u nu orthopedisch schoeisel nodig hebt voor uw werk of dagelijkse activiteiten, deze mocassins zijn de perfecte keuze voor comfort en ondersteuning de hele dag door.

Extra informatie

Seizoen

Materiaal