Donker- en lichtblauwe loafers van leer en textiel, contrasterend met decoratieve kwastjes, aan de voeten van een man in kleermakerszit die een zwarte pantalon met fijne witte strepen draagt.
Tweekleurige loafers met kwastjes en contrasterend effect
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Tweekleurige loafers met kwastjes en contrasterend effect

84,90

Compatibel met al uw outfits
Meer dan 10 maten beschikbaar
Uitstekend loopcomfort
Langdurige glans

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Deze bi-materiaal kwastjes met contrasteffect zijn de perfecte keuze voor wie op zoek is naar elegantie en comfort in zijn schoenen. Deze loafers hebben ontwerpelementen die ervoor zorgen dat ze al uw outfits een geraffineerde touch geven. Gemaakt van een mix van synthetisch leer en textiel, bieden deze loafers een extra textuur die een superieure dimensie toevoegt aan de traditionele stijl van leren loafers.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Deze bi-materiaal kwastjes met contrasteffect zijn de perfecte aanvulling op uw garderobe. Het unieke en chique ontwerp van deze loafers maakt ze tot een onmisbaar stuk voor elke gelegenheid. Deze mocassins zijn gemaakt van de beste materialen en hebben een geraffineerde look die een praktisch contrast in tekst biedt. Het royale leer aan de voorkant creëert een praktische affiniteit met het subtiele suède aan de zijkanten, waar de superieure kwaliteit van de constructie voor zorgt.”

Een nauwgezette, onberispelijke afwerking

Ze zijn delicaat versierd met een warm, elegant kwastje dat aan de bovenkant hangt, en de zorgvuldige afwerking is gewoonweg voortreffelijk. De buitenzool is ontworpen om u alle voordelen van een comfortabele schoen te geven, maar biedt ook stabiliteit en duurzaamheid zodat u jarenlang van het comfort van deze schoenen kunt genieten. U moet kunnen vertrouwen op de mensen om u heen.
Donker- en lichtblauwe loafers van leer en textiel, contrasterend met decoratieve kwastjes, aan de voeten van een man in kleermakerszit die een zwarte pantalon met fijne witte strepen draagt.

Een chique en uniek ontwerp

Deze bi-materiaal kwastjes met contrasteffect zijn de perfecte aanvulling op uw garderobe. Het unieke en chique ontwerp van deze loafers maakt ze tot een onmisbaar stuk voor elke gelegenheid. Deze mocassins zijn gemaakt van de beste materialen en hebben een geraffineerde look die een praktisch contrast in tekst biedt. Het royale leer aan de voorkant creëert een praktische affiniteit met het subtiele suède aan de zijkanten, waar de superieure kwaliteit van de constructie voor zorgt.

Extra informatie

Materiaal

Seizoen

,