Bruin lederen mocassin met gouden paardenhoef kwastje op een witte achtergrond
Italiaanse mocassins voor heren
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Italiaanse mocassins voor heren

89,90

Echte elegantie
Een tijdloze disgn
Een opmerkelijke afwerking
Een mooie eikel in de vorm van een paardenbit

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Deze fijne Italiaanse leren damesschoenen staan voor elegantie en finesse bij elke formele of informele outfit. Ze zijn gemaakt van de fijnste Italiaanse wol, zodat u zich comfortabel kunt voelen wanneer u loopt. De verschillende kleuren die hier worden aangeboden, bruin, zwart of grijs, betekenen dat u de perfecte schoenen kunt vinden voor uw dagelijkse outfits.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Deze Italiaanse leren mocassin voor heren toont echte elegantie aan de voet. Hij is gemaakt met een tijdloos ontwerp en een opmerkelijke afwerking om die typische Italiaanse mocassin-look te behouden. Het leer dat hier gebruikt is, voelt zacht en aangenaam aan, maar is ook slijtvast.”

Moderne kleuren

Dit model is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bruin, dat een serieuze touch aan uw outfit geeft; zwart, een basiskleur die bij alle outfits past, maar ook bij een chino of een pak. En tot slot een lichtere kleur, dit mooie grijs past perfect bij een trouwoutfit of een zomers uitje. Maar vergeet niet om deze mocassins te combineren met uw outfit!
bruine leren mocassin voor heren
Bruin lederen mocassin met gouden paardenhoef kwastje op een witte achtergrond
bruine leren mocassin voor heren
bruine leren mocassin voor heren

Tijdloos ontwerp

Deze Italiaanse leren mocassin voor heren toont echte elegantie aan de voet. Hij is gemaakt met een tijdloos ontwerp en een opmerkelijke afwerking om die typische Italiaanse mocassin-look te behouden. Het leer dat hier gebruikt is, voelt zacht en aangenaam aan, maar is ook slijtvast.

Extra informatie

Materiaal

Seizoen

,