Bruine mocassin op witte achtergrond.
Orthopedische herenschoenen met zichtbaar stiksel
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Orthopedische herenschoenen met zichtbaar stiksel

74,90

Kwaliteitsleer
Een antislipzool
Uitstekende ondersteuning voor de voeten
Perfect voor dagelijks gebruik

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Onze orthopedische mocassins met zichtbaar stiksel voor heren zijn schoenen van hoge kwaliteit die ontworpen zijn om optimaal comfort en een gezonde houding te bieden. De duidelijke lijnen geven deze ontwerpen een elegante, zelfverzekerde uitstraling, zodat u in perfect comfort kunt zitten. Wij bieden een verscheidenheid aan kleuren, zodat u de schoen kunt kiezen die u het mooist vindt.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Onze orthopedische mocassins met zichtbare naden voor heren zijn schoenen van hoge kwaliteit die ontworpen zijn om optimaal comfort te bieden aan gevoelige voeten. Ze zijn flexibel, licht en gemakkelijk te hanteren. En ze passen zich aan de vorm van uw auto aan voor een perfecte pasvorm. Aarzel niet langer en kies voor dit mooie paar schoenen.”

Veelzijdige schoenen

Onze orthopedische mocassins met zichtbare stiksels voor heren zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren om aan alle smaken en voorkeuren te voldoen. Met hun geraffineerde ontwerp en uitzonderlijke comfort zijn deze schoenen perfect voor zowel formele als casual kleding. Neem ze mee naar het werk, naar een vergadering met vrienden of om iets voor uzelf te doen.
Bruine mocassin op witte achtergrond.

Perfect voor gevoelige voeten

Onze orthopedische mocassins met zichtbare naden voor heren zijn schoenen van hoge kwaliteit die ontworpen zijn om optimaal comfort te bieden aan gevoelige voeten. Ze zijn flexibel, licht en gemakkelijk te hanteren. En ze passen zich aan de vorm van uw auto aan voor een perfecte pasvorm. Aarzel niet langer en kies voor dit mooie paar schoenen.

Extra informatie

Materiaal

Seizoen

, , ,