Paar blauwe orthopedische mocassins van kop tot voet, met een wit element onder een ervan
Orthopedische canvas loafers met zachte zolen voor heren
-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Orthopedische canvas loafers met zachte zolen voor heren

54,90

Ergonomische binnenzool
Stijl en comfort in één
Maten 39 tot 47
Gemaakt van duurzame materialen

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Orthopedische mocassins van canvas met zachte zolen voor heren zijn zowel functioneel als stijlvol, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van mannen die pijn en ongemak aan hun voeten hebben. Deze orthopedische mocassins zijn zorgvuldig gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit en bieden optimale ondersteuning bij elke stap. De combinatie van licht gewicht canvas en de vetersluiting zorgt voor veel flexibiliteit en ventilatie.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Deze mocassins zijn zeer technisch en speciaal ontworpen voor mannen die hun voeten comfortabel willen houden. Het eerste waar we naar kijken is de zooln: een lichte sandwich. Dit is vooral goed voor mensen die gevoelig zijn voor overmatige transpiratie of huidproblemen, omdat deze mocassins kunnen ook helpen bij irritatie of huidproblemen.”

Een ergonomische zool

Naast het uitzonderlijke comfort van canvas materiaal hebben deze mocassins speciale kenmerken die u een langdurig gevoel van comfort geven. De orthopedische inlegzolen volgen de natuurlijke contouren van uw voeten, bieden optimale ondersteuning voor de bogen onder uw voeten en helpen boog- of hielpijn te verminderen. U kunt ze ook verwijderen om uw eigen inlegzolen aan te brengen als dat nodig is.
Paar blauwe orthopedische mocassins van kop tot voet, met een wit element onder een ervan

Grippy buitenzool

Elke stap wordt gedempt door de royale dikte van de inlegzolen van traagschuim. Deze revolutionaire technologie vormt zich perfect naar de vorm van de voet en voorkomt op effectieve wijze pijn die veroorzaakt wordt door herhaalde schokken tijdens het wandelen of hardlopen. De verhoogde slipweerstand voorkomt ook ongewenste ongelukken door onvoldoende grip. Deze mocassins bieden een innovatieve oplossing die zowel esthetisch als therapeutisch is.

Extra informatie

Matériel de semelle

Fabric

Saison

Printemps / Automne

Matériel Doublure

Coton

Matériau de Semelle Extérieure

EVA

Matériau Supérieur

CANVAS