Zwarte orthopedische mocassin met klittenbandsluiting, profiel op een witte achtergrond
Orthopedische mocassins voor heren met wijde opening
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Orthopedische mocassins voor heren met wijde opening

84,90

Orthopedische eigenschappen
Praktische brede opening
Comfortabele, gewatteerde zolen
Tijdloos ontwerp

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Het belangrijkste kenmerk van deze flexibele, wijd opengaande orthopedische mocassins voor heren is het geavanceerde orthopedische ontwerp. Door de wijde opening kunnen ze gemakkelijk worden aangetrokken zonder de voet te knellen of samen te drukken. Ze bieden ook optimale bescherming dankzij een steriele binnenzool, die de vorm van het geluid bedekt en ervoor zorgt dat het niet beschadigd raakt. Het antislipzoolrubber zorgt voor meer stabiliteit, zodat het op veel verschillende oppervlakken kan worden gebruikt.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Zachte orthopedische mocassins voor heren zijn de perfecte oplossing voor wie op zoek is naar superieur comfort met specifieke schoenbehoeften. Bij het ontwerp van deze orthopedische mocassins is rekening gehouden met esthetiek. Met hun stijlvolle, low-key look kunnen ze perfect gecombineerd worden met een breed scala aan formele of casual outfits.”

Een extra grote opening

Met hun extra brede opening zijn deze mocassins perfect om te dragen – ideaal als u lang over de vloer bent of kort over de vloer. Of u nu een gezwollen voet heeft of bijvoorbeeld een verband om uw voet, u zult deze wijd opengaande mocassins kunnen dragen. De klittenbandsluiting is praktisch en maakt het mogelijk om de tong wijder te trekken dan bij andere modellen. Dankzij dit extra ras raken uw voertuigen niet beschadigd en kunt u genieten van de natuurlijke bewegingsvrijheid.
Zwarte orthopedische mocassin met klittenbandsluiting, profiel op een witte achtergrond
Zwarte orthopedische mocassin met klittenbandsluiting, profiel op een witte achtergrond

Esthetisch en praktisch

Zachte orthopedische mocassins voor heren zijn de perfecte oplossing voor wie op zoek is naar superieur comfort met specifieke schoenbehoeften. Bij het ontwerp van deze orthopedische mocassins is rekening gehouden met esthetiek. Met hun stijlvolle, low-key look kunnen ze perfect gecombineerd worden met een breed scala aan formele of casual outfits.

Extra informatie

Ajustement

Taille plus petit que d'habitude. Veuillez consulter les informations de taille de ce magasin

Matériel de semelle

PVC

Saison

Printemps / Automne

Matériel Doublure

Synthetic

Matériau de Semelle Extérieure

RUBBER

Matériau Supérieur

Microfibre