Paar mocassins voor heren in zwart lak op de beurt en glanzend groen fluweel met gouden bitje op de bovenkant. Ze worden gedragen met een zwarte broek op een bruine parketvloer
Zwart lak en fluwelen geklede loafers met gouden details
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Zwart lak en fluwelen geklede loafers met gouden details

84,90

Kan worden aangetrokken zonder vast te maken
Geschikt voor warm weer
Compatibel met al uw outfits
Eenvoudig onderhoud

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Onze zwarte loafers van lakleer en fluweel zijn geraffineerde, elegante schoenen die een vleugje chic toevoegen. De fluwelen inzetstukken in zwart of groen, versierd met gouden stukjes, vormen een opmerkelijk contrast met het lakleer en geven het hele model een unieke, verfijnde glans. Deze sublieme patronen garanderen een goede hantering, perfecte vorm en stabiliteit rondom. Een geweldige manier om uw look te accentueren!

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Deze zwarte loafers van lak en fluweel met gouden details zijn de perfecte combinatie van hoogwaardige schoenen die elegantie en stijl combineren. Het slanke ontwerp maakt dit model ideaal voor speciale of zelfs zeer speciale toepassingen. Draag ze met een trouwpak of een avondjasje om op te vallen in de menigte, ze zijn de perfecte manier om een verfijnde outfit af te maken en toch trendy te blijven.”

Verfijnde details

Met veel oog voor detail zijn deze tegels zowel klassiek als origineel. Het ontwerp heeft een sterke, levendige textuur die een praktisch contrast vormt met de glinsterende, donkere kleur van het patroon, waardoor het een luxe, winterse uitstraling krijgt. Het geraffineerde ontwerp wordt aangevuld door twee glanzende gouden stukjes aan de voorkant en maakt het algehele chique ontwerp van deze mocassins compleet.
Paar mocassins voor heren in zwart lak op de beurt en glanzend groen fluweel met gouden bitje op de bovenkant. Ze worden gedragen met een zwarte broek op een bruine parketvloer
0-6633d4.jpeg

Elegante stijl

Deze zwarte loafers van lak en fluweel met gouden details zijn de perfecte combinatie van hoogwaardige schoenen die elegantie en stijl combineren. Het slanke ontwerp maakt dit model ideaal voor speciale of zelfs zeer speciale toepassingen. Draag ze met een trouwpak of een avondjasje om op te vallen in de menigte, ze zijn de perfecte manier om een verfijnde outfit af te maken en toch trendy te blijven.

Extra informatie

Materiaal

Seizoen