Bruine bootmoccasin op witte achtergrond.
Bootschoenen met vetersluiting voor heren van synthetisch leer
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Bootschoenen met vetersluiting voor heren van synthetisch leer

84,90

Meer dan 7 maten beschikbaar
Eenvoudige bevestiging
Eenvoudig onderhoud
Uitstekend loopcomfort

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Deze bootmoccasins van synthetisch leer zijn ontworpen voor mannen die comfortabel willen blijven en er toch casual uit willen zien. Ze bieden veel comfort dankzij het lichte gewicht waar ze tegen bestand zijn. Ze zijn perfect voor een dagje op het water of een wandeling door de stad. De rubberen buitenzool zorgt voor grip en comfort, ongeacht uw activiteiten.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Deze mocassins zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden uitzonderlijk comfort en uitstekende grip op natte oppervlakken. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan materialen, dus ze zijn geweldig voor iedereen. U kunt ook de kleur kiezen. U moet ook de beste outfit voor u kiezen.”

Tijdloos ontwerp

Onze synthetisch leren bootloafers voor heren zijn het perfecte schoeisel voor een comfortabele rit of een casual middagje uit. Door hun praktische silhouet zijn ze ideaal om mee te wandelen. Hun klassieke stijl past bij elke outfit. Onze synthetisch leren bootschoenen voor heren zijn dus een tijdloze keuze die nooit uit de mode zal raken.
8643-a54edd.jpeg
Bruine bootmoccasin op witte achtergrond.
8643-6518c3.jpeg
Foto van een paar bruine boot mocassins op een witte achtergrond

Een overvloed aan rijkdommen

Deze mocassins zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden uitzonderlijk comfort en uitstekende grip op natte oppervlakken. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan materialen, dus ze zijn geweldig voor iedereen. U kunt ook de kleur kiezen. U moet ook de beste outfit voor u kiezen.

Extra informatie

Seizoen

Materiaal