-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Heren suède laars mocassins

59,90

Uitstekend zoolcomfort
Kan worden aangetrokken zonder vast te maken
Geschikt voor warm weer
Compatibel met al uw outfits

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Deze suède boot mocassins voor heren zijn de perfecte keuze voor wie op zoek is naar schoenen die zowel comfortabel als casual zijn. Deze geïnspireerde nautische mocassins zijn ideaal voor trektochten en bieden een stijlvolle en elegante look, ideaal voor casual uitstapjes of op het water. Deze mocassins zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn duurzaam en ontworpen om langdurig gebruik te weerstaan zonder afbreuk te doen aan kwaliteit of comfort.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Kies deze zomer voor onze suède bootmocassins, die synoniem staan voor comfort en elegantie. Met hun stijlvolle, authentieke en elegante ontwerp geven deze mocassins uw casual outfit een verfijnde touch. Ze zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren, zodat u de kleuren kunt kiezen die u het mooist vindt. We hebben een lijst om u te helpen kiezen.”

Een compromis tussen comfort en stijl

Deze suède boot mocassins voor heren zijn het perfecte paar schoenen voor wie op zoek is naar comfort en ontspanning. Ze combineren stijl en functionaliteit met een klassiek ontwerp. De materiaalkeuze is perfect afgestemd op de vorm van uw voertuig, zodat u comfortabel in uw stoel kunt zitten.
8702-f7e284.jpeg
Blauwe bootschoen met witte zool en bruin enkelbandje op een witte achtergrond
8702-5a0122.jpeg
8702-ee2345.jpeg

Keuze uit verschillende maten

Kies deze zomer voor onze suède bootmocassins, die synoniem staan voor comfort en elegantie. Met hun stijlvolle, authentieke en elegante ontwerp geven deze mocassins uw casual outfit een verfijnde touch. Ze zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren, zodat u de kleuren kunt kiezen die u het mooist vindt. We hebben een lijst om u te helpen kiezen.

Extra informatie

Materiaal

Seizoen