Blauwe en bruine bootmoccasin op een witte achtergrond.
Boot mocassins voor heren in Britse stijl
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Boot mocassins voor heren in Britse stijl

114,90

Meer dan 10 maten beschikbaar
Uitstekend zoolcomfort
Uitstekend loopcomfort
Eenvoudige bevestiging

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Deze dameslaarsschoenen zijn de perfecte keuze voor een Britse stijl. Ze zijn gemaakt van lichtgewicht materialen en bieden optimaal comfort en een casual look voor uw stijl. Met hun stijlvolle ontwerp en praktische kenmerken zijn deze schoenen ideaal voor iedereen die de traditionele, eigentijdse stijl een warm hart toedraagt.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Deze bootloafers voor heren bieden een traditionele Britse look met een casual touch. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u de beste schoen voor uw favoriete stijl kunt kiezen. Vergeet niet het juiste model voor uw behoeften te gebruiken. Gebruik onze maattabel.”

Comfort en kwaliteit

Met stijlvolle veters en gemaakt van echt leer van hoge kwaliteit bieden deze klassieke schoenen een casual look zonder afbreuk te doen aan comfort of duurzaamheid. Hun dikke, gripvaste gomzolen zijn perfect voor allerlei activiteiten, terwijl het soepele leer comfortabele bewegingsvrijheid biedt. Als u ze eenmaal geprobeerd hebt, zult u niet meer zonder deze mooie mocassins willen.
Blauwe en bruine bootmoccasin op een witte achtergrond.
Blauwe en bruine bootmoccasin op een witte achtergrond.
Foto van een bruine bootmocassin op een witte achtergrond
Foto van een bruine bootmocassin op een witte achtergrond

Keuze uit maten en kleuren

Deze bootloafers voor heren bieden een traditionele Britse look met een casual touch. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u de beste schoen voor uw favoriete stijl kunt kiezen. Vergeet niet het juiste model voor uw behoeften te gebruiken. Gebruik onze maattabel.

Extra informatie

Materiaal

Seizoen

,