Blauwe en groene mocassin op een bruine en blauwe achtergrond.
Echt lederen boot mocassins, grote maten voor heren
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Echt lederen boot mocassins, grote maten voor heren

104,90

Meer dan 8 kleuren beschikbaar
Meer dan 10 maten beschikbaar
Compatibel met al uw outfits
Eenvoudige bevestiging

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Deze elegante mocassins voor dames zijn een casual en stijlvol paar mocassins. Deze mocassins zijn perfect voor wateractiviteiten of voor een wandeling in de regen. De kwaliteit van het echte leer zorgt voor optimale duurzaamheid en comfort, de hele dag lang. Deze klassieke, tijdloze schoenen zijn verkrijgbaar in grote maten en passen perfect bij alle kledingstijlen voor heren.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Deze boot mocassins voor heren van echt leer zijn casual en comfortabel, perfect voor een avondje uit in de stad of een wandeling langs de kust. Met hun stijlvolle bootschoenstijl bieden deze mocassins een perfecte balans tussen stijl en functionaliteit. Ze zijn gemaakt van de beste materialen.”

Een gevoel van lichtheid en soepelheid

Met deze ultralichte bootmocassins voor dames zit u helemaal goed. Deze mocassins bieden licht en comfort en laten uw persoonlijke stijl stralen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u bij uw favoriete outfit een nieuw paar mocassins kunt kiezen.
Foto van een paar rode en witte boot mocassins op een parketvloer en een zeegezicht met een bewolkte blauwe lucht
Blauwe en groene mocassin op een bruine en blauwe achtergrond.
Foto van een paar blauwe boot mocassins op een parketvloer en een zeegezicht met een blauwe wolkenlucht
8961-56d84e.jpeg

Een balans van stijl en functionaliteit

Deze boot mocassins voor heren van echt leer zijn casual en comfortabel, perfect voor een avondje uit in de stad of een wandeling langs de kust. Met hun stijlvolle bootschoenstijl bieden deze mocassins een perfecte balans tussen stijl en functionaliteit. Ze zijn gemaakt van de beste materialen.

Extra informatie

Materiaal

Seizoen

,