Foto van een bruine leren bootloafer met vetersluiting
Originele mocassins voor heren
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Originele mocassins voor heren

59,90

Uitstekend loopcomfort
Compatibel met al uw outfits
Uitstekend zoolcomfort
Kan worden aangetrokken zonder vast te maken

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Deze bootmoccasins met hun originele ontwerp zijn de perfecte schoenen voor uw voeten. Ze zijn gemaakt van PU-leer en bieden optimaal comfort dankzij de flexibele stof, waardoor ze erg elegant zijn. Door hun ontwerp met één rij knopen voelen ze zacht aan, zodat u ze steeds weer kunt voelen. Kies onze bootmocassins om een vleugje verfijning aan uw zomerse outfit toe te voegen, en pas ze aan uw maat aan dankzij de veters.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Deze mocassins met originele constructie zijn de perfecte keuze voor warm weer. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn een echt plezier om te dragen. Hun originele, elegante ontwerp zal in de smaak vallen bij menig fashionista. Kies de maat die het beste bij u past.”

Comfortabele schoenen

Deze mocassins met hun originele ontwerp zijn ideaal voor mensen die stijl en comfort willen combineren in hun mocassins. Ze hebben een flexibele stof en materialen waarmee u uw grenzen kunt verleggen. Laat u verleiden door deze mocassins, die perfect zijn voor uw dagelijkse wandelingen en uitstapjes.
Foto van een zwarte bootmoccasin op een witte achtergrond
Foto van een bruine leren bootloafer met vetersluiting
0-5491a6.jpeg
Foto van een witte bootmocassinzool op een witte achtergrond

Origineel ontwerp

Deze mocassins met originele constructie zijn de perfecte keuze voor warm weer. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn een echt plezier om te dragen. Hun originele, elegante ontwerp zal in de smaak vallen bij menig fashionista. Kies de maat die het beste bij u past.

Extra informatie

Materiaal

Seizoen

, , ,